1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Yet (not) Another Maps issue

Discussion in 'Bug reports' started by usmcciv, Jan 22, 2020.

  1. usmcciv

    usmcciv Chieftain

    Joined:
    Jan 22, 2020
    Messages:
    7
    I have a real issue with Yet (not) Another Maps Pack for Civ6.
    Since Civilization 6 was updated to another version I cannot correctly use the mod anymore.
    Since every game start I have to active the mod in "additional content", but it only works if I go to singleplayer and press ESC to change respectively to active the mod settings. Sometimes there's is no chance to start a new world with the mod.
    Then the mod has some issues with Gathering Storm. Every new civilization from the DLC aren't starting at their correct and real location. Sometimes the game even doesn't start by using the DLC.
    I finally read all the bug reports and nothing worked.
    I hope you can find a solution for this annoying issue.
     
  2. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,127
    Location:
    France
    I need your lua.log to have an idea of what's going wrong with your installation.
     
  3. usmcciv

    usmcciv Chieftain

    Joined:
    Jan 22, 2020
    Messages:
    7
    The file you needed.
     

    Attached Files:

    • Lua.txt
      File size:
      50.1 KB
      Views:
      23
  4. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,127
    Location:
    France
    Thanks but YNAMP is not activated here, looks like a loading game log.

    I'd like a log where you activate the mod and start a new game please.
     
  5. usmcciv

    usmcciv Chieftain

    Joined:
    Jan 22, 2020
    Messages:
    7
    Which log or do you mean I should 'create' a new log?
    Please respond to my question.
     
    Last edited: Feb 4, 2020
  6. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,127
    Location:
    France
    I need the log from after you start a game with YNAMP activated.

    It was not the case with your log, the mod was deactivated.

    Make sure it is and don't load a config setting made without the mod.
     
  7. usmcciv

    usmcciv Chieftain

    Joined:
    Jan 22, 2020
    Messages:
    7
    I would really do that, but how can I do this? As far as I know, the system stores logs automatically, but there are hundreds of them. When I start a game with the mod the system should create a log, right? Where can I find this log or do I have to press a button to open an in-game console or whatever? Sorry for the inconveniences.
     
  8. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,127
    Location:
    France
  9. usmcciv

    usmcciv Chieftain

    Joined:
    Jan 22, 2020
    Messages:
    7
    Ok, I understand. Here is the whole log folder.
     

    Attached Files:

  10. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,127
    Location:
    France
    You have an old version of the mod installed, keerp only the latest version.
     
  11. usmcciv

    usmcciv Chieftain

    Joined:
    Jan 22, 2020
    Messages:
    7
    I know what the issue is now. The game was installed on an external hard drive, but the logs were stored in documents on the hard drive of the computer. There were two versions of the mod, one in documents and one on the external hard drive. So, the game used the version in documents. Thanks for helping me with this issue.
     
    Gedemon likes this.

Share This Page