1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

YnAMP - Yet (not) Another Maps Pack civ6

A compilation of maps and script with culturally linked start location or TSL

  1. Regul

    Regul Warlord

    Joined:
    Nov 19, 2001
    Messages:
    180
    Location:
    Europe
    Ok, thank you for overlooking, will try some testing which one is causing it. Best guess is 'large maps'. Will post if I find out.
     
  2. maxp129

    maxp129 Chieftain

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Hi ! Can we play with these biggest map but without play a Nation in his start land. Example : play United Kingdom in England.
    I want play France in China with the real world ! :D
     
  3. Ferocitus

    Ferocitus Deity

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Messages:
    2,982
    Gender:
    Male
    Location:
    Adelaide, South Australia
    You can choose random starting locations instead of TSL, but there's no guarantee that France will start in China.
    You might be able to set the location in one of the Ynaemp files to force a start in China.
     
  4. maxp129

    maxp129 Chieftain

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Thank you, that's so fantastic !
     
  5. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    8,681
    Location:
    France
    I think I've fixed the problem with rivers on the Giant Earth, the version on GitHub has been updated with the new rivers map for Russia, Africa (including lakes) and South America
     
  6. Regul

    Regul Warlord

    Joined:
    Nov 19, 2001
    Messages:
    180
    Location:
    Europe
    @Gedemon : Confirmed that with mod 'Larger Worlds' active, game freezes when choosing YnAMP map. After checking out, all runs fine, except long loading time before start. Also turn duration is massive, like 2-3 min.
     

    Attached Files:

    Last edited: Jan 18, 2017
  7. Shiggs713

    Shiggs713 Immortal

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    2,361
    Location:
    Indianapolis
    thank you for this
     
  8. PKL

    PKL Chieftain

    Joined:
    Oct 28, 2016
    Messages:
    28
    Gender:
    Male
    Hello again, I am still wondering why there aren't any resources in the water where St. Petersburg is supposed to be.

    Jadwiga down below is taking over everything, and what is considered by many to be the greatest city in all of Eastern Europe (Peter the Great's masterpiece) has almost nothing around it. The Neva river is too short, it is supposed to connect to Lake Ladoga (which should be two lake/coastal tiles instead of one, being the largest lake in Europe).

    Please make these changes soon, as I can't load any worlds after I edit them.

    Thank you.
     
  9. Ferocitus

    Ferocitus Deity

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Messages:
    2,982
    Gender:
    Male
    Location:
    Adelaide, South Australia
    Have you had a look at the changes on github? Gedemon said that he had changed some of the rivers in Russia.
     
  10. kingwolf

    kingwolf Chieftain

    Joined:
    Nov 3, 2016
    Messages:
    12
    Gender:
    Male
    So ive had an issue, when i set the map size to enormous or higher, the game crashes between turn 6 through 8. i thought it was other mods, but as soon as i set the map size to a normal one, i had no issues.
     
  11. Kerithlan

    Kerithlan Chieftain

    Joined:
    Oct 23, 2016
    Messages:
    9
    Gender:
    Male
    So for some reason Jadwiga is talking to me half in English, half in Spanish. I saved the game, didn't play for 6 days, and picked it up again to play today.

    Last week she wasn't doing this, but she is now. I have not updated my files between now and then. I'm using Alpha .16 off of this website, not Github.
     
    PKL likes this.
  12. MaximusPlatypus

    MaximusPlatypus O.O

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    654
    Location:
    the great city-state of Chicago
    This is an odd thing that happens more frequently with this mod. She's actually speaking Portuguese, which is even odder.
     
    PKL likes this.
  13. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    8,681
    Location:
    France
    FYI I'll relase a last update this WE then I'm taking a break in modding.

    I will still monitor gitHub for merge request.
     
  14. MentalMike

    MentalMike Chieftain

    Joined:
    Nov 6, 2016
    Messages:
    24
    Gender:
    Male
    trying to play the great and greatest earth maps but im only getting like 22 city states and 12 natural wonders. how can i can i get the max number of both?
     
    Last edited: Jan 20, 2017
  15. Armani Dove

    Armani Dove Chieftain

    Joined:
    Apr 16, 2014
    Messages:
    14
    I have come to this but somehow some of these city states still show.
    Any pointers on whats wrong?

    And I don't know which City States are all assigned to PlayEuropeAgain. Maybe a list ???

    renamed to .txt so I could upload it.
     

    Attached Files:

    Last edited: Jan 20, 2017
  16. Armani Dove

    Armani Dove Chieftain

    Joined:
    Apr 16, 2014
    Messages:
    14
    Hope it will contain the option to use only the english city names!
    Enjoy your break!
     
  17. makiasd

    makiasd Chieftain

    Joined:
    Jan 20, 2017
    Messages:
    2

    Attached Files:

  18. bostonbongrips

    bostonbongrips Chieftain

    Joined:
    Mar 30, 2016
    Messages:
    30
    Gender:
    Male
    Location:
    Chicago
    Hi, thanks for uploading. Whenever I go to create a game and select one of your maps, I click the map I want and then the game freezes, the loading circle on my pointer keeps circling and the game is frozen. Any idea what could be causing this?
    I'm running an I5 6500 with 8GB of RAM and a GTX 1060 6GBVRAM
     
  19. Regul

    Regul Warlord

    Joined:
    Nov 19, 2001
    Messages:
    180
    Location:
    Europe
    For me it was 2 competing mods, YnEMP and Larger Maps, which can't be active at the same time.
     
    bostonbongrips likes this.
  20. McGreggD

    McGreggD Chieftain

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    35
    Why does the giant earth map take so long between turns? It starts early around turn 40 with 4-5 minutes waiting and just gets worse as the game progresses.

    I can play an enormous random map using larger worlds mod with every leader on the map and it's not this slow.

    What is causing the AI to take longer on this map?
     

Share This Page