Advertisement
Civilization Fanatics' Center  

Go Back   Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION IV > Civ4 - Technical Support

Reply
 
Thread Tools
Old Jan 29, 2010, 04:01 PM   #1
cantplaythis
Chieftain
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 29
ZLIB1.DLL Missing?!

The game was working fine until yesterday. All of a sudden it gives me 'zlib1.dll missing' on startup. Tried to manually download the file and placing it into system32 and it seems to start but then it give 'Has encountered an error and needs to close'....


What gives here?! Suddenly it decides not to work anymore?
cantplaythis is offline   Reply With Quote
Old Feb 05, 2010, 07:55 AM   #2
ori
Repair Guy

 
ori's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Baden-Württemberg, Germany
Posts: 15,240
is this just civ4 or also an expansion? is this patched to date? did you ever install any unofficial patches?
ori is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Go Back Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION IV > Civ4 - Technical Support > ZLIB1.DLL Missing?!

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing .dll, please help!!! Wolf52 Computer Talk 4 Apr 23, 2008 05:42 PM
Missing DLL file King_Artie Civ4 - Bug Reports 2 Sep 04, 2007 07:28 AM
Missing MSVCP71.dll borkborkbork Civ4 - Technical Support 1 Oct 29, 2005 09:03 AM
Help! .DLL MISSING??? JohnnyBuck9 Civ3 - Technical Support 5 Dec 17, 2003 01:35 PM
missing dll file markgreg Civ3 - Technical Support 2 Dec 31, 2002 02:46 AM


Advertisement

All times are GMT -6. The time now is 11:21 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
This site is copyright © Civilization Fanatics' Center.
Support CFC: Amazon.com | Amazon UK | Amazon DE | Amazon CA | Amazon FR