1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Anyone else have units Skip Turns without being ordered to?

Discussion in 'Civ6 - General Discussions' started by LoneDragon, Feb 12, 2018.

  1. LoneDragon

    LoneDragon Warlord

    Joined:
    Aug 20, 2016
    Messages:
    207
    It's not a new thing with the expansion. It just happens every so often, usually near the beginning of the game. I'll have 3 or 4 units out exploring the map, and suddenly I'll realize that one Warrior (or whatever) hasn't come up in the rotation for the last few turns, exactly as if I had been clicking Skip Turn with them every turn (ie not Fortified or Alert, just standing there).
     
    Zuizgond likes this.
  2. Leyrann

    Leyrann Deity

    Joined:
    Jan 11, 2015
    Messages:
    4,016
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherlands
    Yup, can confirm I've had this a number of times as well.
     
  3. Ezumiyr

    Ezumiyr Warlord

    Joined:
    Apr 9, 2013
    Messages:
    121
    I noticed the same thing. To fix it, I have to click on "fortify unit" then unfortify it. Otherwise the unit will simply skip turns without even regenerating health.
     
    pietro1990 likes this.
  4. Vladas

    Vladas Chieftain

    Joined:
    May 18, 2005
    Messages:
    9
    Yes, I have also noticed that. Thank you for the advice.
     
  5. fodazd

    fodazd Chieftain

    Joined:
    Mar 5, 2013
    Messages:
    75
    Yes, this happens sometimes. However, it has been happening to me for a really long time now, not just since R&F. Vanilla bug that was never fixed I think.
     

Share This Page