1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Made a mod. It works for me, but not for this other guy

Discussion in 'Mod Creation Help' started by criZp, Jan 22, 2018.

  1. criZp

    criZp Chieftain

    Joined:
    Jul 19, 2013
    Messages:
    685
    Location:
    Nidaros, Norway
    steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1276055816

    This mod works fine for me, but not for that guy in the mod comments. Does someone know why this could be? Both of us have all other mods disabled while trying.

    I don't really mean to "advertise" the mod, but if you guys don't know what could be the problem, then it would be appreciated if you could give the mod a try and report if it works for you, or not.
     
  2. criZp

    criZp Chieftain

    Joined:
    Jul 19, 2013
    Messages:
    685
    Location:
    Nidaros, Norway
    ok so I believe the problem was due to a conflict between the mod and the australia dlc. should be ok now.
     

Share This Page