1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

missing .dll's

Discussion in 'Civ3 - Technical Support' started by ebb_18, Nov 16, 2001.

  1. ebb_18

    ebb_18 Chieftain

    Joined:
    Nov 16, 2001
    Messages:
    1
    i have installed civ 3 many times, but still get the same error when i go to start the game missing binkw32.dll, any ideas or can any1 send the required file??

    Cheers.

    email ebb_18@hotmail.com
     
  2. KiyamvirMaar

    KiyamvirMaar Chieftain

    Joined:
    Nov 12, 2001
    Messages:
    12
  3. Baleog

    Baleog THE FIERCE

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    1,218
    Location:
    Dublin
    I have the same problem so if anyone can fix it for me please send me the same file. thanks.

    elaffoy@eircom.net
     
  4. Baleog

    Baleog THE FIERCE

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    1,218
    Location:
    Dublin
    ok when i download this bink thing where do i save it to.
     
  5. KiyamvirMaar

    KiyamvirMaar Chieftain

    Joined:
    Nov 12, 2001
    Messages:
    12
    Just save it to Desktop, install etc.

    You could alternatively just rename/delete the opening movie to something else - this way it'll skip and take you to the main screen.

    Hope this helps,
    Kiy
     
  6. Baleog

    Baleog THE FIERCE

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    1,218
    Location:
    Dublin
    ok i'll give it a go and post back later. thanks
     
  7. Baleog

    Baleog THE FIERCE

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    1,218
    Location:
    Dublin
    hmmm. i get the impression that the intro movie isnt the problem. i installed the new player and got the same result. when i renamed the movie (which was working under the new player) the start up gave me the same message.

    Thanks for the time.
     
  8. Baleog

    Baleog THE FIERCE

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    1,218
    Location:
    Dublin
    if its anything to anybody the editor is working and its just running the game that is the problem.
     
  9. KiyamvirMaar

    KiyamvirMaar Chieftain

    Joined:
    Nov 12, 2001
    Messages:
    12
    Drastic step here.... how about taking out *all* of the movies? Maybe it's not the intro movie but another one.

    Okay next thing - how many binkw32.dll files do you have on your system, and where? What's the system specs?

    Did you try to replace the binkw32.dll in the folder you installed Civilization III into with the binkw32.dll located on the CD in the \Bink\Win2k folder. (or relevant sub-folder)

    Regards,
    Kiy
     
  10. Baleog

    Baleog THE FIERCE

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    1,218
    Location:
    Dublin
    i tried the deleting all movies thing and it hasn't worked.
    replacing the old bink file with the new bink file was already done to no avail.
    the system is up to the job.
    p3 500
    128 kbps
    loads of gigs.

    the only binkw32.dll files are...
    1) on the CD in the computer and
    2) in the folder i installed the game.
     

Share This Page