1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Civ5 Object Creator- A small teaser...

Discussion in 'Civ5 - Creation & Customization' started by Rajul, Jan 21, 2016.

  1. Frossa

    Frossa Chieftain

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    408
    Gender:
    Male
    Location:
    Sweden
    Something inconsequential, I just tapped a few letters on the keyboard because I wasn't making a serious attempt.
    I just made a new attempt though, where the image was named "testbuilding", and it worked :D
     
  2. Rajul

    Rajul Chieftain

    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    95
    Location:
    France
    Yep.
    Basically there are two things:
    -Pictures have a min size required which was 180x180 but I change this to 160x160 (that was your issue with the rectangle);
    - Png with a space in their name were deleted, but it is now fixed.

    To sum up:

    - Pictures should be png,jpeg,dds or bmp;
    - Pictures size should be above 160x160;
    - Pictures size should be under 2Mb.
     
  3. Frossa

    Frossa Chieftain

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    408
    Gender:
    Male
    Location:
    Sweden
    I've been utilizing this program (or whatever to call it) a lot these latest days, using it to make not only Building art, but Unit and Technology art too. It's of indescribable help, and I'd like to thank you again for making this :)
     
  4. Rajul

    Rajul Chieftain

    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    95
    Location:
    France
    Thanks for the kind word Frossa.:)
    I have done a major rework on the folder structure of the app, please report if you are impacted in any way.
     
  5. Rajul

    Rajul Chieftain

    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    95
    Location:
    France
    Seems that there was a major issue with icon generation for quite some time... It should be fixed now. I apologize for the inconvenience.
     

Share This Page