1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Most lucky spawn?

Discussion in 'Civ4 - Rhye's and Fall of Civilization' started by SheaD, Apr 19, 2010.

  1. sennomulo

    sennomulo Friendly

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Messages:
    532
    Location:
    New York
    I just played a game as Persia with five barb chariots in my spawn zone that flipped to me. Babylon had no Asharittu Bowmen, only warriors and archers. My free chariots took Delhi and Samarkand, and the rest of my starting units were able to go through Babylon, Hattusas, Byzantion and Athens almost unimpeded.
     
  2. TimeShifter

    TimeShifter Chieftain

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    46
    Location:
    Russia
    No, I just changed Byzantium color to purple to distinguish it. :)
    I changed celts color too.
     
  3. fireclaw722

    fireclaw722 Imperial Guard

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Messages:
    499
    Location:
    The Americas
    No, Leoreth's RFC modmod(Dawn of Civilization).
     
  4. TimeShifter

    TimeShifter Chieftain

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    46
    Location:
    Russia
    O RLY?
    I changed Byzantium color to purple before Dawn of Civilization even exist (in early 2009). :) That's my own modmod.
     
  5. Leoreth

    Leoreth Prince of Blood Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    34,475
    Gender:
    Male
    Location:
    House of Hades
    In my modmod the Byzantines look purple/yellow. So I don't see why there should be confusion :p
     
  6. nody

    nody Emperor

    Joined:
    Nov 28, 2004
    Messages:
    1,168
    Location:
    Noviomagus, Batavia
    I just got 9 workers at 600AD Turkey spawn.
     
  7. sennomulo

    sennomulo Friendly

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Messages:
    532
    Location:
    New York
    Started a recent game as India, viceroy difficulty, with space race in mind, and popped a settler from the goody hut in Afghanistan on turn 6!
     
  8. Jusos2108

    Jusos2108 Deity

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    2,698
    You can pop settlers from huts?? This is only in viceroy, right?
     
  9. corovanrobber

    corovanrobber King

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    619
    Location:
    Germany
    Got lucky on 3000AD Russian start. Very, very poor Germany...

    Spoiler :
     
  10. topsecret

    topsecret Believer

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    5,631
    Gender:
    Male
    Location:
    At the Foot of the Cross
    WOW:wow::run::wow:WOW
    :lol:
    Cool!
     
  11. corovanrobber

    corovanrobber King

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    619
    Location:
    Germany
    Worthest thing is that Germany got many axemans and swordsmans too, but anyway after fall of Berlin they collapsed soon.
     
  12. sennomulo

    sennomulo Friendly

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Messages:
    532
    Location:
    New York
    Yeah, I've only ever popped settlers on viceroy.
     

Share This Page