1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Multiple Civ Bug

Discussion in 'Civ4 - Technical Support' started by firstar, Jan 8, 2009.

  1. firstar

    firstar Chieftain

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Messages:
    4
    For some reason, some of the mods on Civ4 BtS (Next War, Charlemagne sometimes.) act up. They are perfectly fine until in the middle of the launch-loading process, where it's loading the game. Then the screen flashes from lighter black to dark black. Over and over again. And when i go to the task manager while it's happening, it shows multiple BtS windows are open.
    It happens alot, what should i do?
     
  2. ori

    ori Repair Guy Super Moderator

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    16,001
    Location:
    Baden-W├╝rttemberg, Germany

Share This Page