1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

1st Scenario - Graphic Bug??

Discussion in 'Civ3 Conquests - Bug Reports' started by Gislef, Dec 12, 2003.

  1. Gislef

    Gislef Chieftain

    Joined:
    Jan 11, 2001
    Messages:
    43
    Location:
    Iowa City, IA
    Not sure if this is a bug or not. Was playing the 1st scenario, irrigating along just fine. Saved the game and quit.

    Next time I logged on, about 2/3rds of the irrigation squares had...changed. They now had a silvery kind of tube/vein look to them rather then the standard white-on-greenish irrigation effect. If this new appearance was supposed to represent some new era-specific kind of irrigation, I have no idea what they were supposed to represent.

    Didn't seem to affect production. As I continued to irrigate squares, I got the same effect at about a 2/3rds ratio.

    I didn't do anything with the .SAV file between sessions.

    If this is a bug, let me know and I can post .SAV file and screen graphic.

    If not, never mind. I'm just curious to know what the heck it is that I'm supposed to be looking at! :D

    Thanks!
     
  2. Chieftess

    Chieftess Moderator Retired Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Messages:
    24,160
    Location:
    Baltimore
    Do you have a screenshot? Can it be reproduced? It sounds like a normal low-memory type bug where one graphic gets altered. Most likely, that's what it is. It isn't a bug, but hardware that's affecting it. Also, write the steps to reproduce it, and upload the all important save file.
     

Share This Page