1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Anno Domini 1.01

Play the Ancient World

  1. Rob (R8XFT)

    Rob (R8XFT) Ancient Briton Super Moderator

    Joined:
    Aug 11, 2002
    Messages:
    10,636
    Location:
    Leeds (UK)
    I'm hoping to be in a position to release the next version soon - possibly this weekend. In the meantime, here's a preview of Anno Domini: Roman Britain.

     
  2. The Capo

    The Capo godless Heathen

    Joined:
    Jan 29, 2001
    Messages:
    9,299
    Location:
    Washington, DC
    Do you have any screenshots of the mod?
     
  3. Rob (R8XFT)

    Rob (R8XFT) Ancient Briton Super Moderator

    Joined:
    Aug 11, 2002
    Messages:
    10,636
    Location:
    Leeds (UK)
    Only of the leaders that I've already put up. The mod's in a state of flux right now but I can put up other screenshots if needed when I put up my next version; there will (eventually) be other stuff (e.g. custom buildings and units) which will make the screenshots more worthwhile. What I've also done with other versions (Civ III and Civ V) is put up the tech tree, so again, when I come to the next version being released, I can put out shots of the tech and civic trees.
     
  4. poundjd

    poundjd Chieftain Supporter

    Joined:
    Dec 4, 2013
    Messages:
    108
    Gender:
    Male
    Location:
    USA PA 17222
    any updates?
     
  5. Rob (R8XFT)

    Rob (R8XFT) Ancient Briton Super Moderator

    Joined:
    Aug 11, 2002
    Messages:
    10,636
    Location:
    Leeds (UK)
    I will post them when there are any, but I am working on the mod currently.
     
  6. L. A

    L. A Chieftain

    Joined:
    Oct 8, 2018
    Messages:
    4
    Hey Rob,

    New to Mods, and basically was only convinced to try to learn how and do it because of your Anno Domini. Wished for years I could stay in ancient times. Thank you! Quick Q = I seem to crash at loading screen when I have AI+ Mod enabled. Am I doing something wrong or is that normal and I cannot have both enabled at same time?

    Thanks again!
     
  7. Rob (R8XFT)

    Rob (R8XFT) Ancient Briton Super Moderator

    Joined:
    Aug 11, 2002
    Messages:
    10,636
    Location:
    Leeds (UK)
    Hi L.A. and thanks for your comments. Anno Domini is designed as a standalone mod, so I cannot guarantee it will work with other mods. Just to give you some insight into this, the AI+ mod affects civilizations and city-states which Anno Domini have "deleted" (i.e. more modern civilizations), so AI+ tries to apply the changes and cannot find the relevant civilizations. To be honest, Anno Domini also changes what civilizations and city-states do, so the AI+ wouldn't be suitable with it (though a good mod to have with the epic game of course).
     

Share This Page