1. Firaxis celebrates the "Asian American and Pacific Islander Heritage Month", and offers a give-away of a Civ6 anthology copy (5 in total)! For all the details, please check the thread here. .
    Dismiss Notice
  2. Old World has finally been released on GOG and Steam, besides also being available in the Epic store . Come to our Old World forum and discuss with us!
    Dismiss Notice

Biggest number of units

Discussion in 'Civ3 - General Discussions' started by marshal zhukov, Jun 29, 2002.

  1. marshal zhukov

    marshal zhukov good economist wannabe

    Joined:
    Mar 2, 2002
    Messages:
    622
    Location:
    Brazil
    My record is 435 units plus 22 workers.
    LARGE MAP
    please inform the size of the map
     
  2. D9phoenix

    D9phoenix Prince

    Joined:
    Apr 18, 2002
    Messages:
    487
    Location:
    Colorado
    DS2 huge map - at my last turn we have over 600 military units not counting workers.
     
  3. Klasanov

    Klasanov Catz!!!

    Joined:
    Mar 17, 2002
    Messages:
    189
    Location:
    all your base are belong to us
    Right now, 156, ith support for 100 more, if I was in Communism
     
  4. BCLG100

    BCLG100 Music Master

    Joined:
    Apr 11, 2002
    Messages:
    16,650
    Location:
    Lahndan
    i have never had that many militry units but i have once had over a hundred and fifty workers
     
  5. Chris85

    Chris85 Emperor

    Joined:
    Dec 30, 2001
    Messages:
    1,967
    Location:
    Omaha, Nebraska
  6. LionQ

    LionQ Noble

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    367
    Location:
    Rotterdam, The Netherlands
    I had 732 on a Huge map. That was wat the Military Advisor called, but I don't of Workers are included by that.
     
  7. Lt. 'Killer' M.

    Lt. 'Killer' M. Deity

    Joined:
    Dec 5, 2001
    Messages:
    7,475
    and the number goes up in DS2 ;) 1256 total number of units it says now, but i do think this includes Workers.

    btw: we pump out 15 modern Armour a turn, roughly!
     
  8. Moonsinger

    Moonsinger Settler Retired Moderator

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    4,374
    Location:
    Iowa
    My record was 300 units plus more than 700 workers.
     
  9. Maple

    Maple Canadian Patriot

    Joined:
    May 15, 2002
    Messages:
    370
    Location:
    At My Computer
    My record was 987 units, 5 spearmen and about 30 workers. (140 of them were bombers! :crazyeye: )

    oh yeah, it was a large map, 12 civs, 4 left at that point.
     
  10. Portuguese

    Portuguese Vassalising Spain

    Joined:
    Jun 20, 2002
    Messages:
    2,848
    Location:
    Oporto, Portugal (duh)
    HOW DO YOU SUPORT ALL THAT!!!!!?
     
  11. Lt. 'Killer' M.

    Lt. 'Killer' M. Deity

    Joined:
    Dec 5, 2001
    Messages:
    7,475
    Portuguese: Monarchy or Democracy - and LOAD of cities! ;)



    this is a screenshot of the minimap in DS2, we are light blue (Germany). The entire left continent, large pieces of the right and the two major islands in the north are ours :D
     
  12. Jaybe

    Jaybe civus fanaticus Supporter

    Joined:
    Sep 24, 2001
    Messages:
    2,583
    Gender:
    Male
    Location:
    Las Vegas, Nevada
    Huge, Large Continents map. 585 units, including 10 workers (plus 60 foreign workers).
     
  13. Allemand

    Allemand Chief

    Joined:
    Dec 31, 2001
    Messages:
    218
    Location:
    Olympia
    What do you do with 700 workers?
     
  14. Gastric ReFlux

    Gastric ReFlux Dispatch our Tech Staff

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    717
    700 workers? You put a railroad on every tile you can.
     
  15. Portuguese

    Portuguese Vassalising Spain

    Joined:
    Jun 20, 2002
    Messages:
    2,848
    Location:
    Oporto, Portugal (duh)
    Thanx Lt. 'Killer' M.
    (normaly I use comunism; maybe it is not the best gov to that)

    I'll try it...after my exams
     
  16. sappling

    sappling Chieftain

    Joined:
    Apr 19, 2002
    Messages:
    51
    Location:
    Colorado
    I 655 units in my current game, Monarchy large map. I also have 140 workers that I am slowly disbanding. I still have around 100 swordsman lying around all over the map and 60 warriors.
     
  17. Moonsinger

    Moonsinger Settler Retired Moderator

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    4,374
    Location:
    Iowa
    Since all of them are slave workers, I pay no upkeep. Most of the time, I just fortified them near my capital. Since I'm playing an Industrial civ (most of the time), I have no need for that many workers. I just don't have a heart to disband them for shield. Although they are slave, but I love them as much as I love my own citizens.:) After I completely destroy their homeland and discover the Mass Transit, I will ask them to rejoin my cities, give them equal rights, and let them live side by side peaceful with my own citizens for eternity.:)

    Btw, I didn't raze any city to get those slave workers! Did you know that your city can produce slave workers (workers that requires no upkeep)? Yes, I am talking about the official version of civ3 (no mod of any kind).:)
     
  18. alpha wolf 64

    alpha wolf 64 Byte me

    Joined:
    Apr 18, 2002
    Messages:
    696
    Location:
    Madison of Cheeseland
    on a huge map, i had 516, mostly MA and MI, and over 500 foreign workers. The workers were all fortified in the capitol except for a few pollution cleaners. At which point I attacked every remaining civ (5) on the major continent and in 2 turns completely controlled it. The joys of massed MA. :D
     
  19. Klasanov

    Klasanov Catz!!!

    Joined:
    Mar 17, 2002
    Messages:
    189
    Location:
    all your base are belong to us
    Maple, why did you put so many cities so close to eachother?
     
  20. Lt. 'Killer' M.

    Lt. 'Killer' M. Deity

    Joined:
    Dec 5, 2001
    Messages:
    7,475
    Moonsiner: :D little sadist, eh?- I think this comment suffices.

    As for the number: 1300 and countin'
     

Share This Page