1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

C2C on Linux and Mac \ HUGE map possible to everyone!

Discussion in 'Civ4 - Caveman 2 Cosmos' started by masaykh, Dec 23, 2014.

  1. Dancing Hoskuld

    Dancing Hoskuld Deity

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Messages:
    23,549
    Gender:
    Male
    Location:
    Canberra, Australia
    No, everything is included.
     
  2. Szarrukin

    Szarrukin Chieftain

    Joined:
    Mar 7, 2014
    Messages:
    26
    Hey, can you tell me how to play Civ on virtual machine? I've installed vmware player, made virtual machine on Win XP, but Civ IV (or any other game) doesn't work - some .dll file is missing, despite DirectX being installed on my host computer (and shared to virtual machine).
     
  3. River974

    River974 Chieftain

    Joined:
    Jan 13, 2018
    Messages:
    19
    Gender:
    Male
    Hello, I installed Wineskin and CIV4 complete in my mac, I can run a game, even a mod like "rhys and fall of civilization", but when I lauch Caveman to Cosmos mod the game crash while restarting... what can I do ?
     
  4. Toffer90

    Toffer90 C2C Modder

    Joined:
    Oct 16, 2011
    Messages:
    7,419
    Location:
    Norway
    Perhaps it would help if you set BtS up to load Caveman2Cosmos right away when you start the game so you don't have to restart.
    In the CivilizationIV.ini file there is a line starting with "Mod = ".
    Make it like so:
    Mod = Caveman2Cosmos

    I've no clue what might be wrong...
     
    Osk21 likes this.
  5. River974

    River974 Chieftain

    Joined:
    Jan 13, 2018
    Messages:
    19
    Gender:
    Male
    Thank you, it's work now :)
     

    Attached Files:

Share This Page