1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

civ5.flexd.net - view and share your replays online

Discussion in 'Civ5 - Strategy & Tips' started by flexd, Dec 9, 2010.

  1. flexd

    flexd Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    50
    It's back up!

    It's alive and kicking, have fun using it.. I will be pushing some updates the next day too I think.
     
  2. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Retired Moderator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    31,778
    Location:
    DE/NL/FR
    Thanks for providing this servcie flexd :).
     
  3. flexd

    flexd Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    50
    Thanks to awesome moderators (The_J) this thread now has a new title that should reflect it's content better.
    Thinking of adding more stuff to the site, we are about to round 1000 parsed replays :)!
     
  4. Dizzy75

    Dizzy75 Warlord

    Joined:
    Mar 22, 2006
    Messages:
    245
    Gonna try it with my first 3v3 cooperative game from last week, so my friends and I can give each other tips. Looking forward to it!
     
  5. flexd

    flexd Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    50
    The site is in a read-only cached mode until Monday due to scheduled power outages where it's hosted. My friend is on vacation so he won't be able to turn stuff on again until he gets back.

    Anyway I've noticed there's a new patch out that implements replays in-game now so I'm not sure I will be keeping my service up, unless there is demand for it.

    Good for the community but less good for me, I need a new project.

    Have a good week o/
     
  6. MadDjinn

    MadDjinn Deity

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    4,554
    it's too bad. your implementation is better than the new replay feature.

    which is really sad, since they stole other less useful things before.
     
  7. flexd

    flexd Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    50
    It's still better? Well perhaps people are still interested in me keeping it up then.

    I'm not going to take it down unless I actually see a significant decrease in visitors, I like playing with it.

    I have considered adding a social side to the site though, allowing you to login with Facebook or Twitter (or something else?), having the replays attached to that user so you can easily keep track of your own replays.

    Internal commenting tied to those users and a bunch of things like that maybe.

    And whatever else fun things I can think of.. Guess someone might like sharing replays on Facebook or Twitter? :)

    I hear so little back from the community so I don't really know what people want, just playing with different technology really.
     
  8. syndicatedragon

    syndicatedragon Warlord

    Joined:
    Nov 14, 2003
    Messages:
    135
    Location:
    St. Louis
    Does this work with replays from the latest patch? I got this error on mine:
    Traceback (most recent call last): File "lib/parser/civ5replay.py", line 1904, in replay = Civ5Replay(args[0]) File "lib/parser/civ5replay.py", line 1282, in __init__ self.read_header() File "lib/parser/civ5replay.py", line 1331, in read_header self.difficulty = difficulty_strings[self.difficulty_level] IndexError: list index out of range
     
  9. nthexwn

    nthexwn Chieftain

    Joined:
    Mar 12, 2011
    Messages:
    85
    Location:
    Seattle, WA, USA
    Same. Bummer! :( My replay file was over 6MB though, so that might have something to do with it, lol.
     
  10. Vo01985

    Vo01985 Warlord

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    211
    Location:
    Allen, TX
    Its not showing the map for me, just the cities and the empires expanding.
     
  11. nthexwn

    nthexwn Chieftain

    Joined:
    Mar 12, 2011
    Messages:
    85
    Location:
    Seattle, WA, USA
    I believe you have to upload the map file separately. You can export the map by loading the save game, selecting save, and clicking the save map button second from the lower left.
     
  12. flexd

    flexd Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    50
    The replay size should not matter. I'll look into it and perhaps MouseyPounds will too since he fixed it last time :)
     
  13. flexd

    flexd Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    50
    A little update

    As for failing replays: The new replay format is drastically changed from the old one so it might not be possible to parse them without significantly redoing the script.

    On the other hand visitor stats have dropped nearly 50% so by the time Ill have it fixed you won't be using it any more.

    Also I just discovered that for unknown reasons the machine hosting all this has suddenly died, I'm working on getting it back :)
     
  14. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Retired Moderator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    31,778
    Location:
    DE/NL/FR
    Please, please do it :).
    -> and how's the state?
     
  15. flexd

    flexd Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    50
    I actually went to Cyprus for a week on the 29th, back now and it seems back up. Was some issues with the internet I guess. Good there is no SLA? :D
     
  16. Camikaze

    Camikaze Administrator Administrator

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    27,223
    Location:
    Sydney
  17. flexd

    flexd Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    50
    It's getting to a point where more replays fail parsing than they succeed, I'm not going to take it down (because it costs me nothing to keep it up) but it will not work with the latest games now :)
     
  18. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Retired Moderator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    31,778
    Location:
    DE/NL/FR
    Have you done any work on this :hammer:?
    Because the site seems to be down atm.
     
  19. flexd

    flexd Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    50
    Hi there! The host machine for the virtual machines were having some problems so it died.

    Lost an SSD and such. Anyway at the moment (as you can see) the website is "down" (i.e if you go /replays it will still work). I am moving away from these three virtual machines to a single one. There's some setup needed and I am changing a few things :)

    Since the visitor stats kept dropping I just assumed nobody was using it ;)
     
  20. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Retired Moderator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    31,778
    Location:
    DE/NL/FR
    Yeah, seems there are not many people interested in it :sad:.
    But I am, and I want to have it around :).

    Is maintaining it a big issue?
     

Share This Page