1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

FfH2 Bug Thread

Discussion in 'Civ4 - Fall from Heaven' started by KillerClowns, Dec 16, 2008.

  1. KillerClowns

    KillerClowns Chieftain

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    1,139
    Thread's dead. New bug thread here.

    (For all those just joining us and wondering, "WTF?", a database error torched Kael and Xienwolf's posts. They were backed up, luckily enough, so they're just moving them to the above-linked thread.)
     
  2. Gilg

    Gilg Chieftain

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Messages:
    124
    hi hi.... first page.
     
  3. cabert

    cabert Big mouth

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    7,710
    Location:
    France
    got a crash to desktop from clicking on the "grand menagerie" scenario button (was playing decius (malakim), erebus map, normal speed, noble level and was at turn 58 into the game.
    Will try again, to see what it does.
     
  4. Turinturambar

    Turinturambar Chieftain

    Joined:
    Dec 19, 2005
    Messages:
    368
    I also get CtDs when clicking on any scenario button.
     
  5. marioflag

    marioflag History Addict

    Joined:
    Oct 20, 2005
    Messages:
    1,897
    Location:
    Napoli, Italy
    I get a CtD when pressing on Grand Managerie button.
     
  6. Arcite36575

    Arcite36575 Chieftain

    Joined:
    Jun 17, 2003
    Messages:
    119
    me too

    10 character miniumum
     
  7. ShadowDrgn

    ShadowDrgn Chieftain

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    50
    Clicking on any of the scenario buttons crashes the game for me. I don't think that's supposed to happen... :)

    And I'm late to the party, as usual!
     
  8. ushram

    ushram Balseraph puppet

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    187
    Location:
    Xiamen, China
    crashed over 15 times so far attempting to start a scenario.
     
  9. salaminizer

    salaminizer Colorado Internacional

    Joined:
    Aug 12, 2006
    Messages:
    221
    Location:
    Porto Alegre, Brasil
    oh no, 4 hours till I can play it! :(

    well, apparently there are still some issues to be solved
     
  10. DemonMaster

    DemonMaster A.K.A. Fenhorn

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Messages:
    1,622
    Gender:
    Male
    Location:
    Sweden
    Anticlimax, sort of. So long wait, so much rumours about those scenarios and now :sad: btw wheren't the scenarios playtested or something, perhaps they didn't playtested how to start them:lol:

    Sorry for the hijack (sort of) and the ironic joke at the end, I do love your work, hmm, normally:goodjob:
     
  11. Justicar333

    Justicar333 Chieftain

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    105
    Location:
    Richmond, Ky
    Same here, every time I try, the thing just crashes. Has anyone found some little magic to get the scenarios to work? :(
     
  12. Methuselah

    Methuselah Chieftain

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    677
    Bit of an odd bug - when the computer is asking for open borders, I keep getting the number "1" in place of the message. It's happened against multiple civs, the only time it did it display the correct text so far was with clan of embers.

    (I know this is technically a cosmetic bug, but if it's happening randomly there may be a bigger issue.)

    EDIT: It also happened when I declined Amenlanchier's request to convert to FoL.
     
  13. Sarisin

    Sarisin Chieftain

    Joined:
    May 15, 2006
    Messages:
    2,795
    Location:
    NJ
    I had the lair/dungeon event twice that allows you to go deeper into the thing - fortune favors the bold. I selected that option and nothing happened.

    Also, my ole pal the Red Blob is back in the new version to wish us all a very Merry Christmas!!:D
     
  14. DemonMaster

    DemonMaster A.K.A. Fenhorn

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Messages:
    1,622
    Gender:
    Male
    Location:
    Sweden
    A question: Are my Trophies from the 034 game be listed in the 040 Trophy screen too? I haven't "earned"any Trophies yet in 040 besided that I won the Gift ... scenario.

    Should I have removed the 034 version first or ?
     
  15. Kadeon

    Kadeon Chieftain

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    7
    While playing the Momus, I never saw any of the actual text for events and deaths only TXT_Blah blah blah_MOMUS_ETC when a civilization was killed or when Beeri made his offer.

    I also chose yes on Beeri's offer and destroyed Perpentach - but nothign happened, I keep passing turn after turn with nothing happens.
     
  16. skunkpuppy

    skunkpuppy Chieftain

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    37
    i must be blind and stupid. I simply cannot find how to access the scenarios. help please?
     
  17. someone67

    someone67 Chieftain

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    121
  18. Kael

    Kael Chieftain

    Joined:
    May 6, 2002
    Messages:
    17,401
    Location:
    Ohio
    Scenarios all load fine for me. What OS are the people having issues running?
     
  19. Domingo

    Domingo El Desaparecido

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    92
    Location:
    Corea -_-
    I am also getting a CtD whenever I try to begin any of the scenarios.
     
  20. euripides

    euripides Chieftain

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    85
    Location:
    Germany
    Grand Menagerie scenario just crashed on loading. I´m using the latest patch XP. Anyhow, the Khazad scenario works just fine(only fighting lbows on turn 150 oO). thanks Kael
     

Share This Page