1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

My unit just dropped dead!

Discussion in 'Civ3 - General Discussions' started by MajorFallout, Feb 11, 2005.

  1. viper275

    viper275 Playing Civ4

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    1,855
    Location:
    LA
    Lava. It said something like, "our worker is toast!"
     
  2. morchuflex

    morchuflex Emperor

    Joined:
    Feb 19, 2004
    Messages:
    1,389
    Location:
    Paris
    By the way (shameless hijacking attempt), what's the damage radius of a volcanic eruption? 1 tile? 2?
     
  3. Sparta

    Sparta Emperor

    Joined:
    Sep 25, 2003
    Messages:
    1,256
    I'm not 100% sure, but I believe it's two tiles (potentially; I think I've seen way more one-tile flows).
     
  4. fe3333au

    fe3333au Deity

    Joined:
    Apr 1, 2004
    Messages:
    6,979
    Location:
    Fern Tree, Tassie
    I've witnesed lava 2 tiles away from volcano ... :eek: which shocked me because it missed not only a worker slave just completing a mine but also a city.

    Regarding cities destroyed were they pop = 1 or larger?
     
  5. general_kill

    general_kill Deity

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    2,870
    i like how it takes 50 years (in early B.C.) for a unit with one movement point to move 1 tile while the volcano can spit lava the same amount of distance almost instantly.
     
  6. Admiral8Q

    Admiral8Q Prince

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    509
    Location:
    Prince Edward Island, Canada
    The troops would be ok if they wore their magic helmets. :viking:
     
  7. MajorFallout

    MajorFallout Battalion-Command

    Joined:
    Dec 19, 2002
    Messages:
    115
    Location:
    UK
    I'm glad to see I'm not the only one suffering!

    Now I know to clear away jungles whenever possible, and never put a city there unless you have a load of workers at hand, or there is a resource tile there.
     

Share This Page