1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

The Road to War* Updated Global assault

Discussion in 'Civ4 - Road to War' started by kuff-dam, Mar 14, 2009.

  1. Mcfc

    Mcfc Chieftain

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    4
    Location:
    Bolton, United Kingdom
    werty
     
  2. GeorgeLiquor

    GeorgeLiquor Chieftain

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    58
    Location:
    United States
    I can't get this to work in 3.19, do you have any suggestions?
    It looks really fun, and it's a pain not to be able to use it!
     
  3. notoonah

    notoonah Chieftain

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    2
    nethier dales and ur global assault scenerios will work for me
     
  4. kiwitt

    kiwitt Road to War Modder

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    5,547
    Location:
    Auckland, NZ (GMT+12)
    I believe this scenario is no longer in development.

    I may try one in 2011/2012 with Civ 5
     
  5. Sols

    Sols Chieftain

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    8
    any idea why in this version, that advancing AI armies 'freeze' and dont move, most notably the russian and japanese armies? is there any way to rectify this, whether through XML coding from another RtW version or any other way?

    any help would be appreciated

    i know most people now will be playing civ 5 and i wish i could, but on my relic of a pc i cannot run civ 5 so have to make do with this for the time being :(
     
  6. kiwitt

    kiwitt Road to War Modder

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    5,547
    Location:
    Auckland, NZ (GMT+12)
    This will likely only run on BTS 3.17
     
  7. CraigX

    CraigX Chieftain

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    4
    Location:
    Canada, EH!
    Hey guys,

    I'm new to this, so please bear with me, eh. :)

    First of...cool that your taking some criticisms since I have a few. Ok..so were discussing the Global Senario right. I play the Hitler-Hirohito Global Senario so that is what I'll be commenting on. No I haven't tried the 'mini-mod' yet.

    Alright...now, lets see...first of I do believe that there should be a few more cities. Specifically in Canada, USA, Brazil, South America, Australia, India (UK), Africa (UK, French), Norway, Greece, and the USSR. There should also be some cities in the Carribian and in the Pacific. The lack of cities in these countries kinda makes the map not as accurate as it could be. The cities may not be large, but there are a few in the north of Canada, the USSR, and the USA that seem to be missing. Speaking of cities...I think that there should be some land access to Canada's west coast (Vancouver). I also think that Istanbul should be moved to its proper location on the Bosphorus Straight. Oh yeah, please change the Canadian capital's name. Its Ottawa, not Ottowa.

    I did my own map-modifying and added some of those missing cities, but I am not in the league y'all are.

    That's it for now...I've got a few other suggestions, but I gotta go and download KiwiTT's mini-mod and play on. :)
     
  8. kiwitt

    kiwitt Road to War Modder

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    5,547
    Location:
    Auckland, NZ (GMT+12)
    You won't find any shortage of cities in my European Scenario ;)
     
  9. burchm

    burchm Chieftain

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    2
    Apparently I need a certain program to open the download. Do anyone know which program you need?
     
  10. kiwitt

    kiwitt Road to War Modder

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    5,547
    Location:
    Auckland, NZ (GMT+12)
    try 7-zip [free download]
     
  11. GeorgeLiquor

    GeorgeLiquor Chieftain

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    58
    Location:
    United States
    Can somebody tell me all of the civilizations playable in this scenario?
     
  12. kiwitt

    kiwitt Road to War Modder

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    5,547
    Location:
    Auckland, NZ (GMT+12)
  13. constantinople

    constantinople not Istanbul

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    1,285
    Location:
    In a van down by the river
    the download isn't working because you need the road to war: ultimate edition, which is dead now. It won't work without it.
     
  14. tracker214

    tracker214 Chieftain

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    2
    I have the global assault map, but every time I play it, as soon as the game starts, It says "You have been defeated". There are no civs on the map, and it makes me go back to the main menu. How do I fix this?
     
  15. kiwitt

    kiwitt Road to War Modder

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    5,547
    Location:
    Auckland, NZ (GMT+12)
    Welcome to modding. Feel free to try.
     
  16. constantinople

    constantinople not Istanbul

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    1,285
    Location:
    In a van down by the river
    It has been a long time since anyone posted...
    Anyway, I think I found the problem. (Correct me if I'm wrong) There is no team 34 in the map but the XML coding is acting as if there is (i.e., under the plots, it says the plots are revealed to team 34 and it says other civs are in contact with team 34.) I'm not for sure if this is a major error that could make the map crash but it is still a mistake (a silly one at that...)
     
  17. constantinople

    constantinople not Istanbul

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    1,285
    Location:
    In a van down by the river
    Nope, its not this, but I'll still try to fix the scenario.
     
  18. DariusTheGreat1

    DariusTheGreat1 Chieftain

    Joined:
    May 7, 2014
    Messages:
    19

    Add an Allied invasion force in Fortnight 1 June 1944, to represent D-Day
     

Share This Page