1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

E-mail notification problem

Discussion in 'Site Feedback' started by Switch625, Jul 29, 2002.

  1. Switch625

    Switch625 I don't care.

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    3,905
    Location:
    I'm not there anymore.
    I am no longer receiving e-mail notification of new posts to my subscribed threads. I've already checked my profile to see if I had inadvertantly changed the setting, or somehow deleted my e-mail address, and everything is as it should be. Something is amiss. Help!
     
  2. gonzo_for_civ

    gonzo_for_civ Chicken Walker Retired Moderator

    Joined:
    Oct 6, 2001
    Messages:
    3,136
    Gender:
    Male
    Hmm....Usually when this happens the forum goes down shortly after. *knocks on wood*

    Just wait it out for another day then post if you are still having the problem. You may want to check your subscribed threads in your user cp to make sure that you are still subscribed.
     
  3. Switch625

    Switch625 I don't care.

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    3,905
    Location:
    I'm not there anymore.
    Just checked. Still subscribed.
     
  4. Lovro

    Lovro Chieftain

    Joined:
    Dec 30, 2001
    Messages:
    453
    I also had the problem. All subscribed threads with new posts in the last 9 hours came up in the user CP, but I recieved no notification emails.
     
  5. Switch625

    Switch625 I don't care.

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    3,905
    Location:
    I'm not there anymore.
    I started receiving e-mail notifications again this morning. Whatever was going on no longer is.
     
  6. Switch625

    Switch625 I don't care.

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    3,905
    Location:
    I'm not there anymore.
    My e-mail notification problem is back. I'm not receiving notifications of new postings to subscribed threads. As before, I made sure my user CP was properly set up.
     
  7. Becka

    Becka M AS IN MARTINI

    Joined:
    Aug 11, 2001
    Messages:
    2,583
    I had this problem today, too. I checked my options, and I was still supposed to recieve updates, but I wasn't. Then a few minutes ago, I got an email from here, so I don't know if they problem's resolved for me yet.
     
  8. Switch625

    Switch625 I don't care.

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    3,905
    Location:
    I'm not there anymore.
    I'm now getting e-mail notifications again.
     
  9. MadScot

    MadScot Brandy's back!

    Joined:
    Jun 5, 2002
    Messages:
    1,443
    Location:
    La Belle Province
    I seem to have the other problem - in the last several days (sorry can't be more specific) I have received multiple posting notifications to subscribed threads while not having read any of them.

    Am I getting everyone else's share of the notifications???
     
  10. The ANZAC

    The ANZAC Chieftain

    Joined:
    Jun 23, 2001
    Messages:
    559
    Location:
    "From the New World" aka NJ
    I've always had email notification for threads and PM's checked, but since Day 1 of my signing up I've never gotten any notifications :(
     
  11. The ANZAC

    The ANZAC Chieftain

    Joined:
    Jun 23, 2001
    Messages:
    559
    Location:
    "From the New World" aka NJ
    Actually nevermind, I had my old disabled email address as my main one :lol: But now when I go to put in my new one, it says it's already taken :confused:
     
  12. The ANZAC

    The ANZAC Chieftain

    Joined:
    Jun 23, 2001
    Messages:
    559
    Location:
    "From the New World" aka NJ
    OK, I just thought about the problem and I realized I accidentally re-registered a while ago, thinking I didn't have this account. So I'm going ask thunderfall do a favor: Thunderfall, where ever you are: could you delete the account TheANZAC and keep The ANZAC? Thanks :goodjob:
     

Share This Page