1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Problem on a Win 7 laptop.

Discussion in 'Bugs and Crashes' started by biggboy, Jan 16, 2014.

  1. biggboy

    biggboy Chieftain

    Joined:
    Oct 31, 2013
    Messages:
    17
    First off, a huuuuuge thanks to all the developers of this incredible MOD. I do not have the skill set to make content, but I will put on my thinking cap and try to at least have some new ideas.

    Ok, I have C2C running on several rigs, but on one laptop there is a loading error, with a static list at the top of the screen stating something like BUG error, failure to load xxxxxxx.ini, with xxxxxxx being several ingame resources like advanced diplomacy. Running win7 64 bit on a pretty solid laptop. I scrubbed and reloaded C2C without helping, and ran CCleaner while unloaded to clean up the file structure and registry.

    I have other Mods loaded including Realism Invictus, C2C was the last to be installed. Anyone have a suggestion or three??

    Thanks in advance.
     
  2. Stormwind

    Stormwind King

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    697
    Start C2C as Administrator, that should get rid of BUG not being able to write to disk.
     
  3. biggboy

    biggboy Chieftain

    Joined:
    Oct 31, 2013
    Messages:
    17
    It is run as administrator, but I am not sure if it was installed as such. Could that be the issue?
     
  4. Stormwind

    Stormwind King

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    697
    Can you post a screenshot of the error? I'd like to see if it's the usual BUG error or another one.
     
  5. KMRblue1027

    KMRblue1027 The Crown!

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,229
    Location:
    Hamilton, NJ
    Did you install BTS in c:\Program Files (x86) or somewhere else? Mods using BUG have a tendency to glitch out on Windows 7 due to the program files folder being protected.
     
  6. biggboy

    biggboy Chieftain

    Joined:
    Oct 31, 2013
    Messages:
    17
    OK, problem solved. It turned out that installing as administrator was necessary, once I did that and ran as admin the error cleared up. I'm guessing as noted above it was an issue revolving around permissions.


    Thanks everyone!
     

Share This Page