1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

R.E.D. modpack

Discussion in 'Civ5 - Modpacks' started by Gedemon, Sep 25, 2010.

  1. Baleur

    Baleur Prince

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    526
    Location:
    Qingdao, China
    Works great even without that line, thanks :)
    Will this mod include reskins later on as the modding support is (hopefully) brought up to where it was supposed to be? :)
     
  2. flymar

    flymar Chieftain

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    58
    Thank you for the mod. I wish there were some more civ specific units but I guess it's still WIP in a way.
    Nice to watch the units in max zoom:)
     
  3. Gedemon

    Gedemon Modder Super Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,759
    Location:
    France
    there will be more civ specific units, (and reskin if available) and that's a constant WIP, yes ;)
     
  4. Twahn

    Twahn Chieftain

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    83
    Location:
    Australia
    Any plans to include some of danrell's excellent battleship units? :)

    This mod is the only one that's going to stop me from giving the new patch a completely vanilla treatment when it comes out on Thursday as I just too jarring for me playing without your beautifully scaled and increasingly diverse units.

    Thanks for making it so I'll never be able to get any achievements under my belt, Gedemon, damn you! :p
     
  5. Gedemon

    Gedemon Modder Super Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,759
    Location:
    France
    ;)

    I hope to release a new version with the battleships and spain/inca units scaled before the end of the weekend, else it will be after christmas vacations...
     
  6. dancjm

    dancjm Chieftain

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    13
    If I enable this mod will it work for my saved game? Im 4 days in and still have some way to go...

    Thanks
     
  7. Gedemon

    Gedemon Modder Super Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,759
    Location:
    France
    since the mod add new units I think it safer to end your game before activating (or updating) it.
     
  8. Gedemon

    Gedemon Modder Super Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,759
    Location:
    France
    I'm still doing a few test on the new version, and I'll release it tomorrow evening (GMT)


    (edit : sorry for double post)
     
  9. Twahn

    Twahn Chieftain

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    83
    Location:
    Australia
    That's what we like to hear! Excellent news! ;)
     
  10. Gedemon

    Gedemon Modder Super Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,759
    Location:
    France
    v0.7 is here !

    changelog :

    v0.7 (Dec 20, 2010):
    - compatibility: update mod for patch 1.0.1.135
    - include rescale for Spain and Inca DLC
    - added 8 ethnic units : russian modern armor T90, german longsword templar, german battleship bismark, french battleship dunkerque, english battleship hood, american battleship iowa, japan battleship yamoto, italian battleship littorio

    Important : delete previous version of the mod before using the new one, else the VFS may cause bugs
     
  11. dashwinner

    dashwinner Prince

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    320
    can we get some pictures???
     
  12. Twahn

    Twahn Chieftain

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    83
    Location:
    Australia
    There are pictures galore for the new units in the individual unit creator's threads here.
     
  13. moksheebs

    moksheebs Kuala Lumpur GDR

    Joined:
    Sep 15, 2010
    Messages:
    92
    does not work with mine.
    what do?
     
  14. LetMyPeopleGo

    LetMyPeopleGo Prince

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    435
    Hi Gedemon,

    Nice mod, like the graphics.

    Can I load R.E.D with other mods like DonMartyMod, Balance - Combined, Economy Mod?
    After loading your mod, the list of leaders has duplicated itself and I see two of each, adding DonMartyMod tripled the list.
    I don't have any mod experience with CIV5, I just go on-line and pick the mods and install them, is it mod related or problems with my installation?
    (I've also left a post about it with DonMarty but no answer yet.)

    Thanks in advance.
     
  15. Gedemon

    Gedemon Modder Super Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,759
    Location:
    France
    I hadn't tryed it with DonMartyMod or Economy, but I've no problems with the balance mods (except a possible small incompatibility with Balance - Combats in units value, but nothing that could trigger your problem)

    In wich screen did you get the duplicate leaders btw ? and do you have a custom civs mod activated ?
     
  16. LetMyPeopleGo

    LetMyPeopleGo Prince

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    435
    Hi Gedemon,

    Problem solved after clearing the cache folder, when you click on advanced setup you get to choose your leader and any teams leader, the list opened with the list showing twice on length.

    About playing with DonMartyMod, the game gets stuck and crashes, (only once, didn't try it again).

    Thanks
     
  17. RPG

    RPG King

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    658
    Location:
    Cambridge
    Is there a v0.8 in the works with danrell's carriers?
     
  18. Gedemon

    Gedemon Modder Super Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,759
    Location:
    France
    it's planned, and I also like his infantry units... ;)

    no estimation, as I want to completly redone the way I've added ethnic units, and I'm also helping on another (big) mod.

    and for the carrier, I'll like to add the possibility to change the units to the modern carrier at some point (something like the change of visual apparence for the workers with industrial era...)
     
  19. Pablod

    Pablod Warlord

    Joined:
    Sep 17, 2005
    Messages:
    294
    how you know wich unit is wich in WB
    it show "tank"tank"tank"
    i am building a scenario
     
  20. Gedemon

    Gedemon Modder Super Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,759
    Location:
    France
    thanx, I note that, I'll try to rename the new units for the next release.
     

Share This Page