1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Roads are messed up

Discussion in 'Civ6 - General Discussions' started by pokiehl, Feb 17, 2019.

  1. pokiehl

    pokiehl Chieftain

    Joined:
    Mar 5, 2017
    Messages:
    569
  2. Timothy001

    Timothy001 Chieftain

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    382
    Gender:
    Male
    Location:
    Sudbury, Ontario
    Its a graphic bug. The hex still has the road/railroad.
     
  3. pokiehl

    pokiehl Chieftain

    Joined:
    Mar 5, 2017
    Messages:
    569
    Yes, I know.
     
  4. Elhoim

    Elhoim Iron Tower Studio Dev

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    2,009
    Gender:
    Male
    Location:
    San Isidro, Argentina.
    Heh, I was just going to post the same. It seems like the roads try to go to the different cities, even if no trade route is there. At some point it becomes a mess that can't handle all combinations. A pity, as it also breaks the nice railroad graphics, which become a jumbled mess instead of a straight line between two cities. For the next game they really need to detach rails from roads.

    upload_2019-2-17_12-28-15.png
     
    pokiehl likes this.
  5. Phoenix1595

    Phoenix1595 Lord of the Two Lands

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Messages:
    1,010
    I’ve had major issues with the roads, too. These “ghost trails” get really ugly as the game goes on. I hope it is a simple fix.
     
  6. ExemplarVoss

    ExemplarVoss Chieftain

    Joined:
    Oct 4, 2016
    Messages:
    349
    Huh, I thought it was just railroads (which are really bad in district/wonder tiles, often just a short 'staple' of railroad at the hex boundaries.
     
  7. Phoenix1595

    Phoenix1595 Lord of the Two Lands

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Messages:
    1,010
    No, road graphics are not working properly even before railroads come into the picture. As traders move along new routes, roads are created with disconnected routes. It’s oddthat this wasn’t caught during testing, because it has been rampant in my GS games.
     
  8. Lanthar

    Lanthar SPQR

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Messages:
    163
    Gender:
    Male
    Location:
    Olympia, WA
    It's probably been caught in testing, but was not prioritized for release. There is only so much time and money allocated for fixing issues, and since this is visual and doesn't impact play, the priority probably wasn't set too high.
     
    Elhoim likes this.
  9. Elhoim

    Elhoim Iron Tower Studio Dev

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    2,009
    Gender:
    Male
    Location:
    San Isidro, Argentina.
    Some more issues:

    https://imgur.com/a/kQdaykq#KLIjV16

    upload_2019-2-21_16-33-26.png

    The main problem here is that in this case, for example, it seems there are no roads at all in the industrial district, while there is actually a railroad in there.
     
    Last edited: Feb 21, 2019

Share This Page