1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Super Power Modpack - Total Conversion

Discussion in 'Civ5 - Modpacks' started by lincoln_lyf, Jul 13, 2014.

  1. lincoln_lyf

    lincoln_lyf Warlord

    Joined:
    Apr 25, 2014
    Messages:
    137
    Were you using the Internet Explorer to open the link?
     
  2. lincoln_lyf

    lincoln_lyf Warlord

    Joined:
    Apr 25, 2014
    Messages:
    137
    Certainly you didn't enable some required DLC. Which Tech pics are missing?
     
  3. lincoln_lyf

    lincoln_lyf Warlord

    Joined:
    Apr 25, 2014
    Messages:
    137
    Have you tried the latest uploaded .Lua file?
     
  4. lincoln_lyf

    lincoln_lyf Warlord

    Joined:
    Apr 25, 2014
    Messages:
    137
    Did you run some other mods which tweak the Tech tree or UI? They may mess up the Tech tree.
     
  5. lincoln_lyf

    lincoln_lyf Warlord

    Joined:
    Apr 25, 2014
    Messages:
    137
    I'm sorry but the corrupted saved files cannot be repaired. Better luck net time. It is predicable: when you click the "quicksave" it saves the file immediately without any "lagging" feeling, you should check the saved file.

    This problem not only happen on this mod but also on other large mods.
     
  6. lincoln_lyf

    lincoln_lyf Warlord

    Joined:
    Apr 25, 2014
    Messages:
    137
    Yeah that's great!
     
  7. Neofita

    Neofita Chieftain

    Joined:
    Jun 30, 2014
    Messages:
    10
    you have plans to add corporations?
    thank you for a great job
     
  8. lost4468

    lost4468 Chieftain

    Joined:
    Jul 28, 2014
    Messages:
    4
    I don't know if this is a bug, but barbarian explorers spawn, are they meant to?
     
  9. Jamitar

    Jamitar Chieftain

    Joined:
    Jul 26, 2014
    Messages:
    3
    Sigh so I have to pay another 30 euros on steam for like 4 civs and a mod :/ nvm then
     
  10. Elias9996

    Elias9996 Chieftain

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    4
    Location:
    Milwaukee
    Okay the Newb used Chrome and downloaded and installed the new LUA...
    On a new game, CTD on turn 86...
     
  11. bobobobo

    bobobobo Chieftain

    Joined:
    Jul 28, 2014
    Messages:
    1
    When I load up my mod, my social policy chart is really messed up. Like it takes the old format of the unmodded policies and adds in some of the new ones. When I gain enough culture to unlock a policy, i usually choose Tradition. The said bonus is 2 added science and culture, but it adds 3 culture instead, like the unmodded policy. Can you help me fix this problem?
     
  12. capmanjellyfish

    capmanjellyfish Chieftain

    Joined:
    Jul 28, 2014
    Messages:
    3
    No I haven't. I'll get that now and try it out thanks
    Was the Lua fix the new trait and polocies??
     
  13. lincoln_lyf

    lincoln_lyf Warlord

    Joined:
    Apr 25, 2014
    Messages:
    137
    Sorry but no. You may try Envoy's Corporations Mod.
     
  14. lincoln_lyf

    lincoln_lyf Warlord

    Joined:
    Apr 25, 2014
    Messages:
    137
    Thanks for noticing, it seems I forget to forbid the barbarian from building explorers. I've fixed it.
     
  15. lincoln_lyf

    lincoln_lyf Warlord

    Joined:
    Apr 25, 2014
    Messages:
    137
    What's the DETAILS? Have you or any AI adopted the Military caste policy before CTD?
     
  16. lincoln_lyf

    lincoln_lyf Warlord

    Joined:
    Apr 25, 2014
    Messages:
    137
    Have you loaded other mods which change the policy?
     
  17. lincoln_lyf

    lincoln_lyf Warlord

    Joined:
    Apr 25, 2014
    Messages:
    137
    Exactly.
     
  18. trotty

    trotty Cabarettista ghei

    Joined:
    Apr 17, 2007
    Messages:
    90
    super mod but crashed before my attack!

    Resolved with the .lua! Thank you! It was better not attacking.....
     
  19. CWagner

    CWagner Chieftain

    Joined:
    Aug 23, 2012
    Messages:
    2
    Just wanted to report that the new .lua fixed the CTD for me. Also no problems here with Korea enabled so far.

    Also great mod, I love the changes so far, thank you!
     
  20. khoa710

    khoa710 Chieftain

    Joined:
    Jul 30, 2014
    Messages:
    4
    Hey thank u for the mods, it's so great. I just have a little problem when playing Japan that everytime i load a savegame, the game reincrease my culture points with all the militiary unit's strength i built to my current culture points. And so it warning all that rewards to the right screen, it makes my game so slow at the beginning when i load a game. It also happens when my unit embarking or get on the land.
    Sorry for my bad English :p.
     

Share This Page