XX Century Mod 3

LordPiccolo

Chieftain
Joined
Feb 18, 2007
Messages
7
Location
unknown
i am going to make 1950 cold war scenario on this map http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=216221

Eastearn States

CCCP - Stalin
Romania - Gheorghe Gheorgiu-Dej
Bulgaria - Todor Schiwkow
Hungary - Mátyás Rákosi
Poland - Bolesław Bierut
GDR - Walter Ulbricht
Albania - Enver Hoxha
Czechoslovakia - Klement Gottwald

Western States

USA (using the territory of Greece) - Harry S. Truman
Turkey - Adnan Menderes
Italy - Al Gaspieri
FRG - Konrad Adenauer
Spain - Franco
Portugal - Salazar
United Kingdom - Clement Attlee
France - Vincent Auriol
Denmark - Frederick IX
Normay (maybe) - Haakon VII

Non-Alligned-States

Ireland - Seán T. O'Kelly
Yugoslavia - Tito
Sweden (maybe) - Gustav VI Adolf
 

LordPiccolo

Chieftain
Joined
Feb 18, 2007
Messages
7
Location
unknown
is it okay to cut and add civics? because i think some civics are nearly the same, if you see it through the view of ideology and some civics are old-fashioned for the 20th century.

cut:

Government: Despotism - Universal Suffrage (because i think its nearly the same as Multiparty System) - Police State

Legal: Barbarism - Vassalage

Labor: Tribalism - Slavery - Caste System

Economy: Decentralization - Mercantilism - Free Market

add:

Government: Constitutional Monarchy - Absolute Monarchy - Fascism - Socialism

Legal: Racism - Religion (like Sharia)

Labor: Forced Labor - Class System - Trade Union

Economy: Keynesian Economics - Co-determination - Isolation

namechange:

Investments Abroad to Free Market or Laissez-Faire

Hired Labor to Post-Fordism

These are only ideas, so i don't have an image of how this system works yet

finally i've finished my civic update

XX CENTURY MOD V3 Piccolo Update 0.2

cut:

Government: Despotism - Universal Suffrage - Police State - Hereditary Rule

Legal: Barbarism - Vassalage

Labor: Tribalism - Slavery - Caste System - Serfdom

Economy: Decentralization - Mercantilism - Free Market

add:

Government: Constitutional Monarchy - Absolute Monarchy - Fascism - Direct Democracy

Legal: Racism - pol. Clientelism

Labor: Forced Labor - Class System - Trade Union - Agrar State

Economy: Keynesian Economics - Co-determination - Protectionism

namechange:

Investments Abroad to Free Market

Hired Labor to Post-Fordism

Representation to Presidential Democracy

Multi-Party-System to Parliamentary Democracy


I' m gonna upload the changed files tonight and i would be pleased if you make feedbacks on this changes

http://rapidshare.com/files/33397503/Assets.rar
 

tenkk

Chieftain
Joined
Mar 19, 2006
Messages
65
Great news Andy, thankyou! Although I kinda hoped this would be released in conjunction with BtS. Any such plans? Good to see a tiny map as well. All mods need tiny scenarios :)
 

derrick13

Chieftain
Joined
Jul 2, 2007
Messages
24
LOVE the idea of a mod thats on a 1900+ global basis that has a playable canadian civ, game loads as soon as i click i get "microsoft has encountered a problem and is checking for a solution" i have the fullly updated warlords.

help please :cry:
 

schschon

Chieftain
Joined
Jan 1, 2008
Messages
10
I have uploaded the new XX Mod 3 and have the current Warlords 2.13 edition.
After installing XX Mod 3 in the mod section of the warlords game, I run the new mod and goto the XX main menu.
After I select whichever new game in the senarios (middle east, world, tiny world) the game almost starts but then crashes and gives me this error:
C:\DOCUME~1\Sean\LOCALS~1\Temp\957b_appcompat.txt
Can anyone help??
 

schschon

Chieftain
Joined
Jan 1, 2008
Messages
10
I have uploaded and installed XX Mod 3, I then enter the XX main menu when the game restarts and select a game to play (single player, senario or new game) and the game crashes, giving me an error message from windows:
C:\DOCUME~1\Sean\LOCALS~1\Temp\957b_appcompat.txt

Can anyone help?
 

jinishans

Chieftain
Joined
May 9, 2006
Messages
26
ive BTS, but Warlords with 2.13 patch. I know this xx Century works with 2.08, but is there a way to work with 2.13 patch. Either one of the if it works also fine for me.

1. Is there a way i can rollback to 2.08 patch from 2.13 ?
2. Is there a way i can play this xx century Mod 3 with 2.13 patch ?
3. Is there any BTS Mod available similar to xx Century ?
 

derrick13

Chieftain
Joined
Jul 2, 2007
Messages
24
Yay! success!

http://civilization4.filefront.com/file/Civilization_IV_Warlords_v208_Patch_WinRaR;71901#Download

is where you can get the 2.0.8 patch without 2.1.3

This mod is near perfect, but like anybody I have to point out the immeadiate flaws.

Seattles is places RIGHT where Vancouver should be, and seeings as I will be playing Canadian 99% of the time, this is a major issue for me.

This is easily fixable by replacing seatle with a Canadian city (it should show up as quebec city) rename it Vancouver, add a rifleman, a worker, and buildings seen in other cities. (I used halifax for water buildings, montreal for other buildings) it will show that Vancouver is 94% American or something on the first turn, this changes immeadiately making Vnacouver almost all Canadian.

I personaly have a few questions regarding this mod, why is it that you have this perfectly historicaly accurate mod, and yet civs don't auto team or auto war (like as in road to war in bts) This option would be appreciated, as I was disappointed when the biritsh wern't attacking south africa in 1901.

Also I didn't get too far into the game, just a few turns so far, but there are areas in the map that are blank, which offers supple opportunity for AI to expand into somewhere they never were. The yugoslavia/poland area was blank (I realise these countries wern't made until after WWI, but shouldn't the cities be there under german/serbian control? possibly like the "independant states" in RFC)

Also, I need to brush up on my history, but isn't the central africa section of the globe belgian?

I wish I knew how to disable settlers so people don't expand into this area, but my modding skills are non existant.

Please don't take this as critisism, this is a fantastic mod, and I've been searching up and down for a mod where I can be Canadian on a world map.


quick question, turns are really long (due to size) in the huge map. Does anybody notice a difference in this turn legnth if graphiccs are turned down? I don't want to play the tiny map, why have the 8 oz. steak when the 12 oz. is regularily available.
 

DVS

El Presidente
Joined
Jul 1, 2005
Messages
1,037
Location
Canada
To use the mod do I need to have the Warlords expansion pack? Thanks.

Yes, the Warlords expansion pack version 2.08. The link to the 2.08 patch is in the post above yours.
 

DavidB1111

Not-so-smart Man
Joined
Oct 29, 2008
Messages
662
Hmm, I saw this, and was going to play it. But then I saw the post date. Thank you both, now i have no way of getting any questions answered about this mod. :(
On the bright side, it's not a 3 year bump. Just 8 months.
 

DVS

El Presidente
Joined
Jul 1, 2005
Messages
1,037
Location
Canada
But then I saw the post date. Thank you both, now i have no way of getting any questions answered about this mod. :(


I'm not sure what you mean by this. Ask questions you have in this thread, people are likely to answer. :)
 

DVS

El Presidente
Joined
Jul 1, 2005
Messages
1,037
Location
Canada
1. Is there a way i can rollback to 2.08 patch from 2.13 ?

Yes, just run the 2.08 patch. Save both patches on your hard drive, and you can easily switch back and forth depending on what mod you want to play.


2. Is there a way i can play this xx century Mod 3 with 2.13 patch ?

No, unless you want to port the mod for 2.13.


3. Is there any BTS Mod available similar to xx Century ?

There is one in development and due to be released soon... (See my sig)
 

theRH

Chieftain
Joined
Mar 15, 2009
Messages
8
hey hows it going the mod looks great , I have read through almost all of the leaders bios great work . unfortunately when I try to load any of the scenarios before I actually get to the game I crash to desktop . I have warlords and 2.08 patch so I cant see why this is happening .

it seems to crash right before the actual game is loaded I can get to where the music plays then it crashes . any help would be greatly appreciated .

thank you
 
Top Bottom