A New Dawn Beta Builds

Discussion in 'Rise of Mankind: A New Dawn' started by 45°38'N-13°47'E, Dec 3, 2009.

  1. Afforess

    Afforess The White Wizard

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    12,239
    Location:
    Austin, Texas
  2. Makaru

    Makaru Chieftain

    Joined:
    Jul 22, 2007
    Messages:
    16
    Location:
    Brisbane, Australia
    Hi Afforess,

    Unfortunately I am also having trouble with the 2.0 beta 1 installer. After pressing "Next" the installer moves to the "Installing..." screen, but there is no progress after several minutes.

    I'm running Win7 64 bit and have the .NET 4 runtime installed, and I am installing with Admin rights. Is there any more info (Log files, screen shot, etc.) that I can provide to help troubleshoot this issue?

    Thanks again for the update - really looking forward to playing around with it!

    ~Makaru
     
  3. Afforess

    Afforess The White Wizard

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    12,239
    Location:
    Austin, Texas
    Yep, it is indeed broken. Mind testing this one out for me?

    http://dl.dropbox.com/u/49805/Rise of Mankind - A New Dawn 2.0 Beta 2.exe
     
  4. Aline

    Aline Cat

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    465
  5. Sgtslick

    Sgtslick Emperor

    Joined:
    Mar 15, 2002
    Messages:
    1,699
    Gender:
    Male
    Location:
    Melbourne
    Ill dl it and give it a try for you.

    Hey you should incorporate all of zulu's art its really cool how all the individual civs have unique art for there units.

    --- It installed, after it finished got a popup saying this did not install properly coz of compatibility with version of windows.. I just chose the 'it installed probably - fark off' option ;)
     
  6. TomSawyer

    TomSawyer Chieftain

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Messages:
    48
    Afforess. See attached and may it help

    I am going to restart another custom game. See if it crashes again :crazyeye:
     

    Attached Files:

  7. Makaru

    Makaru Chieftain

    Joined:
    Jul 22, 2007
    Messages:
    16
    Location:
    Brisbane, Australia
    Thanks Afforess, this installer worked great! There was a slight hiccup with Windows thinking the application hadn't installed correctly when finished, but I just ignored this and everything seems to be fine.

    Thanks for the quick response! Can't wait to loose a few hours to this build :lol:
     
  8. Afforess

    Afforess The White Wizard

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    12,239
    Location:
    Austin, Texas
    Beta 2 is up, with some fixes and most importantly, a working installer!

    :p
     
  9. Aline

    Aline Cat

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    465
    Epic

    BTW dont forget to update the download link, it still says beta 1 ;)
     
  10. Afforess

    Afforess The White Wizard

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    12,239
    Location:
    Austin, Texas
    Derp. Title was wrong, link was right. Fixed.
     
  11. Ziltodi

    Ziltodi Chieftain

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    5
    Location:
    Finland
    Yey! Testing this, hopefully stable enough to complete my game (so far lost my both RoM and AND games).

    At first installer didn't work, said it needs .NET Framework 4, so installed that and then it went smooth.
     
  12. TomSawyer

    TomSawyer Chieftain

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Messages:
    48
    Aforess I can confirm the new installer works. And the odd CTD bug has been squashed it appears.

    Kudos again for this excellent mod. I shall push on and see what shakes. :goodjob:
     
  13. Aline

    Aline Cat

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    465
  14. Afforess

    Afforess The White Wizard

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    12,239
    Location:
    Austin, Texas
    LOL. It crashed in... wait for it... debugging code that printed the tech choice to the logs. It didn't check against an AI who failed to select a tech.

    I don't want to reupload 200mb, but will provide a link to the fixed DLL.

    I also think I fixed some logic fails and improved AI building of air units and nukes too, let me know.
     
  15. Afforess

    Afforess The White Wizard

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    12,239
    Location:
    Austin, Texas
  16. Sgtslick

    Sgtslick Emperor

    Joined:
    Mar 15, 2002
    Messages:
    1,699
    Gender:
    Male
    Location:
    Melbourne
    how can I add the movies and stuff back in? I got c2c and previous version of AND.
     
  17. Afforess

    Afforess The White Wizard

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    12,239
    Location:
    Austin, Texas
    Copy the sounds and art folders from the old installation over the new beta's.
     
  18. Sgtslick

    Sgtslick Emperor

    Joined:
    Mar 15, 2002
    Messages:
    1,699
    Gender:
    Male
    Location:
    Melbourne
    yeah i did it right after I posted the question lol guess i just wanted to be sure :)

    Seems nice and stable btw no crashes really for me. I like the games pacing compared to c2c.
    c2c can be a bit hmm tiresome, sometimes get to the point where its like omg whatever just build w/e.. stop bugging me lol
    Plus you kinda crawl through the techs in c2c where this is a bit more exciting. Think it just comes down to taste, I restarted a game on epic speed with a larger map (around huge) and with no tech trading at all. Last game even with tech brokering disallowed I flew through the techs once I got going.

    The difficulty level is a bit easier compared to c2c i find. Monarch is a challenge in c2c but emp is kinda the equivalent i think in this.

    Thats my thoughts anyway.
     
  19. Dark Force

    Dark Force Chieftain

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    28
    Welcome back Afforess! I hope life has been treating you well :)

    Looking forward to trying out AND 2.0 b2 this week!

    Out of curiosity, what made you decide to go for a whole new AND as oppose to continuing the 1.76 betas? (If its posted somewhere else, if someone could just point me too it and save Afforess the time I'd be much obliged)
     
  20. Afforess

    Afforess The White Wizard

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    12,239
    Location:
    Austin, Texas
    I switched to 2.0 because it's been SP long. And 2.0 is the end. :/
     

Share This Page