1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

AND Mega Pack

Discussion in 'Modmods, add-ons and scenarios' started by Zeta Nexus, Jun 19, 2017.

  1. Zeta Nexus

    Zeta Nexus N E X U S

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    3,429
    Location:
    In a constant brainstorm...
    MegaPackPatch_3.0.1
    • Fix Winged Hussar (Poland)
    • Fix Rurales (Mexico)
    • Fix Masinissa (Alternate LH graphic)
     
  2. Rado

    Rado Chieftain

    Joined:
    Mar 14, 2017
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    turns out i had an outdated version - 1.8.5 0_0 that's why also danish unit was affected. i think that's the version that the launcher links to, maybe you could look into that also? thanks for a quick reaction!
     
  3. Zeta Nexus

    Zeta Nexus N E X U S

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    3,429
    Location:
    In a constant brainstorm...
    Only 45 can fix the launcher, and he isn't so often present.
     
  4. RaTeedus

    RaTeedus Chieftain

    Joined:
    Apr 1, 2017
    Messages:
    41
    Gender:
    Male
  5. RaTeedus

    RaTeedus Chieftain

    Joined:
    Apr 1, 2017
    Messages:
    41
    Gender:
    Male
    raen and Master_calhau like this.
  6. RaTeedus

    RaTeedus Chieftain

    Joined:
    Apr 1, 2017
    Messages:
    41
    Gender:
    Male
  7. Zeta Nexus

    Zeta Nexus N E X U S

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    3,429
    Location:
    In a constant brainstorm...
    Sure, I'll check them to see if they worth to add but I make no promise.
     
  8. Gunner19

    Gunner19 Chieftain

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    27
    Location:
    Ottawa, ON, Canada
    I installed the 3.0 update and then tried to do the patch - not sure it worked. But now I'm getting an error about a danish catapult that is crashing my game. Any ideas? Thanks,

    Mike
     
  9. Zeta Nexus

    Zeta Nexus N E X U S

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    3,429
    Location:
    In a constant brainstorm...
    That's strange.
    What's the message exactly?
     
  10. Gunner19

    Gunner19 Chieftain

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    27
    Location:
    Ottawa, ON, Canada
    Here is the message:


    Artinfo: “ART_DEF_UNIT_CATAPULT_DENMARK” was not found

    Have a good day,

    Mike
     
  11. Zeta Nexus

    Zeta Nexus N E X U S

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    3,429
    Location:
    In a constant brainstorm...
    Do you get this error when loading the mod or when trying to load an ongoing game (that you may have started earlier).

    That artdefine is tagged out by <!-- and -->

    You can try to edit Denmark_CIV4ArtDefines_Unit.xml to re-enable that artdefine. Not sure if it will fix your game - since I don't get that error - but worth a try.
    Just remove <!-- and -->

    Good luck.
     
  12. Gunner19

    Gunner19 Chieftain

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    27
    Location:
    Ottawa, ON, Canada
    I get the error during the game and then the game stops. I do not get any errors loading the game/mod.

    I have no idea how to do the edit. Hmm. I may revert to the 1.8.5 version of the mega pack and try it out like that...

    Thanks for the quick response.

    Mike
     
  13. Zeta Nexus

    Zeta Nexus N E X U S

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    3,429
    Location:
    In a constant brainstorm...
    Extract this and try to replace that xml file with this one.
     

    Attached Files:

  14. Gunner19

    Gunner19 Chieftain

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    27
    Location:
    Ottawa, ON, Canada
    Thank you very much. Where do I extract it to?

    Mike
     
  15. Zeta Nexus

    Zeta Nexus N E X U S

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    3,429
    Location:
    In a constant brainstorm...
    Assets\Modules\AND_MP_11_Europe\Denmark

    Just replace the file with the same name.
     
  16. Gunner19

    Gunner19 Chieftain

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    27
    Location:
    Ottawa, ON, Canada
    Thanks, I will give it a try.
     
  17. Gunner19

    Gunner19 Chieftain

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    27
    Location:
    Ottawa, ON, Canada
    It worked! Thank you very much, I was really enjoying the game I was playing when this error happened. Now I can get back to capturing Paris.
     
    Last edited: Jan 19, 2018
  18. Zeta Nexus

    Zeta Nexus N E X U S

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    3,429
    Location:
    In a constant brainstorm...
    Have a pleasant conquering :spear:
     
  19. Master_calhau

    Master_calhau Chieftain

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    61
    Location:
    Portugal
    raen likes this.
  20. Pepo

    Pepo Prince

    Joined:
    Nov 27, 2012
    Messages:
    313
    I had a problem with an error popping every turn about error with the event handler. I have the main and the alternative learderheads activated only. Any thoughts on what may be causing this ?
     

Share This Page