1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

[BTS v.3.19-Modular global mod] PSYX's Modern world 4 (FULL VERSION)

Discussion in 'Civ4 - Modpacks' started by PSYX, Nov 20, 2007.

  1. Kgorr

    Kgorr Chieftain

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    45
    Location:
    Bonfield, Ontario, Canada
    I am running version 3.19 and i get:

    Failed to read worldbuilder file "Mods PSYX's Modern World 4/Public Maps/ Eng_24civ Slavic_Europa_600(MW4).Civ Beyond Sword WBSave"

    Same thing occurs with RUS_24civ and 1000 AD
     
  2. Arakhor

    Arakhor Dremora Courtier Moderator

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    35,311
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    I understand the UK not being part of the EU, especially if you bundle it with the smaller Commonwealth states (i.e. not Canada, Australia or India/Pakistan/Bangladesh), but if you remove France as well, you might as well write off the EU from a political sense.
     
  3. Astaldo711

    Astaldo711 Warlord

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    106
    Location:
    Wildlands of NJ
    Is this mod compatible with 3.19?
     
  4. Benacer

    Benacer Chieftain

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    20
    Would anyone help me with this mod? Whenever I load it, the game closes - as usual - and then instead of opening again, a windows error (the send/don't send type) pops up. I really wanted to play with this mod, I was looking for some mod with slavic civs and religions, this would be just perfect if I could use it. :(
     
  5. rwglaub

    rwglaub Prince

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    332
    I would very much like to see this mod updated to 3.19.
     
  6. PSYX

    PSYX Warlord

    Joined:
    Jan 28, 2006
    Messages:
    277
    Location:
    Ukraine
  7. Agent327

    Agent327 Observer

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Messages:
    16,101
    Location:
    In orbit
  8. PSYX

    PSYX Warlord

    Joined:
    Jan 28, 2006
    Messages:
    277
    Location:
    Ukraine
    JEELEN

    Ok! Thx :)
     
  9. i_diavolorosso

    i_diavolorosso Prince

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Messages:
    446
    @PSYX
    I have BTS 3.19
    I install the full version, than install updated patch
    I load the mod on my laptop, then i have a ctd even before the "init bar" appear.
    Suggestion??
     
  10. PSYX

    PSYX Warlord

    Joined:
    Jan 28, 2006
    Messages:
    277
    Location:
    Ukraine
    i_diavolorosso

    Try to reinstall. Update for the mod works fine.
     
  11. peter21476

    peter21476 Chieftain

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    3
    same problem here, i have try to re-install them but no luck.
    Game shut down after i am trying to load the mod...

    working on windows vista...

    and this was my favorite mod!!!.....
     
  12. PSYX

    PSYX Warlord

    Joined:
    Jan 28, 2006
    Messages:
    277
    Location:
    Ukraine
  13. peter21476

    peter21476 Chieftain

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    3
    thanks PSYX, everything is working properly now...

    as we say here in Greece OLA KALA (O.K.)
     
  14. Benacer

    Benacer Chieftain

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    20
    Thank you, PSYX! It's working now with the new update. :]
     
  15. Kgorr

    Kgorr Chieftain

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    45
    Location:
    Bonfield, Ontario, Canada
    when i try to install Mod i get

    "XML Load Error

    Failed Loading XML File xml\Units/CIV4 Unit Infos.xml.[.\FXml.cpp:133] Error parsing Xml File-

    Reason: The element 'iDCMBombRange' is used but not declared in the DTD/Schema"


    using version 3.19 Win XP pro and mod version 4.5
     
  16. kuff-dam

    kuff-dam Illuminati

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    199
    Location:
    UK
    get a CTD everytime i select my nation and then difficulty level on all scenarios
     
  17. Slvynn

    Slvynn Duke Vector fon Pixel

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Messages:
    2,073
    Sorry may be its wrong place to post it can author create stand alone Slavic civ (Kyivan Rus') with Volodimir and UU Vityaz and speaking Ukrainian? :)
    thnx
     
  18. Yor53

    Yor53 Chieftain

    Joined:
    Aug 16, 2003
    Messages:
    14
    Location:
    Reno, Nevada
    No matter what I do, I can't get this mod to run. I am running windows xp. I have downloaded it correctly. The game crashes once you select the mod and hit ok. Has anyone else had this problem and what did you do to correct it.
     
  19. Yor53

    Yor53 Chieftain

    Joined:
    Aug 16, 2003
    Messages:
    14
    Location:
    Reno, Nevada
    I downloaded the newest patch and the mod will still not run.
     
  20. helgish

    helgish Chieftain

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    43
    Location:
    Middle Village, NY
    So I am having problems as well. I downloaded all three parts and the 3.19 patch. However, I can't even extract anything as I keep getting an Error that says "cannot create the output file...". What does that mean. I have Winzip 14.5. Help, Ideas?
     

Share This Page