1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Caveman 2 Cosmos

Discussion in 'Civ4 - Caveman 2 Cosmos' started by strategyonly, Aug 25, 2008.

  1. Thunderbrd

    Thunderbrd C2C War Dog

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    26,927
    Gender:
    Male
    Location:
    Las Vegas
    Known bug on hotseat. No idea how to fix it unfortunately.
     
  2. The4X

    The4X Chieftain

    Joined:
    Jun 15, 2014
    Messages:
    13
    Thanks for the reply!
    At least we know there's no solution ATM.
    Does anyone know if this depends on map type?
    Thanks in advance!
     
  3. Thunderbrd

    Thunderbrd C2C War Dog

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    26,927
    Gender:
    Male
    Location:
    Las Vegas
    The problem is, theoretically there should be no difference between an autosave, particularly one on any game type, and a normal save and how there IS a difference here is a mystery in the first place. Shouldn't depend on map type but who knows.
     
  4. The4X

    The4X Chieftain

    Joined:
    Jun 15, 2014
    Messages:
    13
    Yup! That's what we thought! No diff between auto and normal save! Mystery...
    Thanks again for replying so fast.
    Cheers!
     
  5. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,538
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    Official v 36 is ready for downloading, thx everyone for your patients . . .SO
     
  6. JanusTalaiini

    JanusTalaiini Prince

    Joined:
    Dec 12, 2005
    Messages:
    340
    I may be blind, but where? The front page download link still goes to V35, which is no longer available.
     
  7. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,538
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    ahaha thx, i knew i forgot something, its ready now, thx . . .SO
     
  8. Harrier

    Harrier Deity

    Joined:
    Feb 19, 2002
    Messages:
    2,407
    Location:
    UK
    Until the front page is updated, you should see a link at the bottom of the screen to other downloads. 11 have downloaded it already and it has only been updated a few hours ago.

    We also need to remember that modders live in different time zones so it takes time to produce a polished front page.

    Edit.

    SO posted as I wrote the above.
     
  9. jshetley

    jshetley Warlord

    Joined:
    Dec 28, 2002
    Messages:
    221
    Location:
    Jonesville SC
    Downloading it now, since it finally has a mirror. Will be interesting to see what has changed.
     
  10. jshetley

    jshetley Warlord

    Joined:
    Dec 28, 2002
    Messages:
    221
    Location:
    Jonesville SC
    I'm not very far into my game yet, but everything looks great to me. Thanks for making teleporting subdued animals an option too.
     
  11. Thunderbrd

    Thunderbrd C2C War Dog

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    26,927
    Gender:
    Male
    Location:
    Las Vegas
    NOTE: PLEASE DO NOT RENAME the mod folder from Caveman2Cosmos!

    This makes things very difficult to debug and may cause its own bugs.
     
  12. Soulmate

    Soulmate Warlord

    Joined:
    Oct 13, 2012
    Messages:
    132
    Congratulations on your new version release ! I am absolutely eager to try it out whenever I can.

    I don't want to sound ungrateful or anything and I aprreciate the work done with the animals, but please make it optional(alternative untis should be optional aswel), like it was in previous versions. I do remember it firmly, that this was optional.
    Spoiler :

    The problem with this is AI , in my last game (v35) the best AI civ with outrageously powerful ecconomy and huge empire had it's military consist by 90% of animals(late ancient) . So when my huge mongol hordes came it was probably the worst dissapointment I ever had in civ besides civ 5. I opened world editor after that and checked map, animals everywhere. I couldn't bring myself to play this mod again after that.


    Meanwhile, I hope there is something I can do to remove animals/non-canon military units from the game ? I mean besides removing each one manualy.

    Once again, please don't take this as some sort of diminishing the value of the work made. It's just too unhistorical for some people(which is bearable) and absolutely messy with AI *brains*.
     
  13. Thunderbrd

    Thunderbrd C2C War Dog

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    26,927
    Gender:
    Male
    Location:
    Las Vegas
    The problem with the AI hoarding animals as military units has been primarily resolved. Still a little work to be done on that front but you won't see them comprising city attack and defense stacks at all.
     
  14. Soulmate

    Soulmate Warlord

    Joined:
    Oct 13, 2012
    Messages:
    132
    I will give it a try righ away then ! Cheers :goodjob:
     
  15. ariquelex

    ariquelex Chieftain

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    2
    Hi There!

    After a long time I decided to come back to the old and good CIV 4 reinstalling my Civ4 Bts and download the latest update of this mod, that used to run great on my old laptop. Now when I start a game I have a no interface problem.

    My OS is Windows 8.1 I guess that this is a common issue, how have you managed to fix it if you had to?
    By the way, I've tried with Ctrl+I, Alt+I, when I start a game on vanilla I don't have the same issue (that's why I posted the problem here, if this isn't the proper post to ask about this, could you tell me where to?)
    I've also tried following the steps in RoM Readme, but it didn't work either (There is not C2C folder on /My Games, just a "Beyond to Sword" folder).
    I also found a post where someone explained how to fix this error with screenshots and all that stuff BUT the screenshots are no longer available (this isn't my day is it?)

    I'm reinstalling CIV 4 BTS right now to try again on a fresh install with the tips than you can give me... this mod is so awesome to play it using just shortcuts lol.

    Thank you and Congratulations for the mod!
     
  16. Soulmate

    Soulmate Warlord

    Joined:
    Oct 13, 2012
    Messages:
    132
    Any hotfix to remove double arrow/bow on archers ? I noticed them on several early game units for different factions:
    Spoiler :





     
  17. Sparth

    Sparth C2C Team Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    2,311
    Ill fix them in weekend.
     
  18. Taxman66

    Taxman66 King

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    872
    Gender:
    Male
    Location:
    Columbia, Maryland USA
    Did you install the BTS 3.19 patch manually (don't use the auto update)?
     
  19. Sparth

    Sparth C2C Team Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    2,311
  20. Thunderbrd

    Thunderbrd C2C War Dog

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    26,927
    Gender:
    Male
    Location:
    Las Vegas

Share This Page