1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Caveman 2 Cosmos

Discussion in 'Civ4 - Caveman 2 Cosmos' started by strategyonly, Aug 25, 2008.

  1. extox

    extox Chieftain

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Messages:
    46
    ya i already mentioned that.... also the game crashing errors because there is to much stuff in this mod are really starting to piss me off... even with only a standard map i get this... i have a good machine. Sometimes more is just more i suppose.

    Love the mod btw
     
  2. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    19,785
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    Yeah i talked to Kael about it, but no help was found, sorry.

    It doesnt matter how much stuff you have in a mod, and i play with 10 - 14 civs and i have NO crashes at all, sorry that you are. And i play everyday and have NOT had any crash what so ever. More again has nothing to do with it. Course i never play on a map larger than huge, mostly just Standard size but a few huge ones. I try to stay around 9 civs so late in games they dont bog down so much.:p
    And i am glad you like the mod, cause its only going to get BIGGER.
     
  3. James009

    James009 Chieftain

    Joined:
    Nov 13, 2002
    Messages:
    276
    Maybe you had the "unrestricted leaders" option activated and selected the Carthaginian leader and ended up Persian? That's all I can think of...
     
  4. MafiaHun

    MafiaHun Chieftain

    Joined:
    May 13, 2007
    Messages:
    8
    Sorry I posted this in the wrong place earlier, but I am not getting UI when I play this mod. Thanx.
     
  5. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    19,785
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    You need to go back to the first page and read the FAQs ok, then if that does no good write here again, thx, and Welcome to CFC.;)

    Always remember it has to be in English only.
     
  6. emril

    emril Chieftain

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Messages:
    31
    hi all, i've been lurking around here for a few months and decided to post for the first time. all i have to say is this is the BEST MOD EVER!! I had a minor hiccup with the UI, but that was easily fixed by actually reading the entire thread. so my hat is off to you dude for making an excellent mod!!! (IMO)
     
  7. xbeanerx

    xbeanerx Chieftain

    Joined:
    Dec 21, 2006
    Messages:
    278
    Location:
    los Angeles, Cali ,U.S.A
    I Gaved this an F+ Mod Those Not Work!
     
  8. xbeanerx

    xbeanerx Chieftain

    Joined:
    Dec 21, 2006
    Messages:
    278
    Location:
    los Angeles, Cali ,U.S.A
    ROM is Better and works Good and is Playable thanks Zappara
     
  9. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    19,785
    Gender:
    Male
    Location:
    MN

    It figures your been an _ _ _ anyways on CFC, and you give CFC a bad name. They ought to keep 9 yo away from here.

    Now that is just plain stupidity and the dumbest thing i have heard lately, :lol: it is RoM , GEEZ. Just more improved units. And now you go on the Ignore List , :lol:

    So you gave it an F, so what your saying is RoM is no good, not nice at all. :mad: Personal feeling should have nothing to do with a mod.
    But coming from you, thats normal, or is it A-B Normal, LOL.

    If you cant say something nice pls dont write, especially if you dont know how to mod yourself. Since everyone is playing your mod, LOL :lol:

    Are you that much of an __ that you dont know that once you give a rating you can NEVER take it back, GEEZ.

    Again "things" like you give this site a bad name.

    Pls dont write again, i wont see it anyways since your on the ignore list.
     
  10. [to_xp]Gekko

    [to_xp]Gekko WM junkie

    Joined:
    Dec 16, 2005
    Messages:
    7,848
    Location:
    Seyda Neen, Vvardenfell
    well, I don't usually call people names on forums, but strategyonly is right. the image in xbeanerx profile tells all about his character. 'nuff said.
     
  11. KaiserElectric

    KaiserElectric Total Freakin Besties

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,395
    Very nice, I love the staggering number of new features. :D
     
  12. Firestorm94

    Firestorm94 zuh?

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Messages:
    895
    Location:
    In a state of confusion
    awesome, but I think you got the name wrong it should be

    SEVERE OVERKILL MOD


    :lol::lol::lol:
     
  13. emril

    emril Chieftain

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Messages:
    31
    beaner, lets be honest. you cannot even come close to building a mod half as good as this one is. you have every right to not like it, but then JUST DON'T DOWNLOAD IT! it makes no sense to give this amazing mod one star. plenty of other people like it, i only had one problem with it and that was a problem with vista not the mod. i just hope that you don't ruin the chance for the rest of us to have access to this amazing mod!!
     
  14. sluggish_homer

    sluggish_homer Chieftain

    Joined:
    Apr 6, 2006
    Messages:
    20
    great mod, good job. only flaw as mentioned is often giving me memory allocation error, maybe need to add more ram. thanks.
     
  15. Kroyon

    Kroyon Chieftain

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    81
    Location:
    London (UK)
    Hi

    I haven't said this yet so I will now.
    Thanks for your hard work and a great mod, strategy. Since after the crash on my first game to which I have no answer, I've played several games now from start to finish with no gamestopping bugs from the mod.
     
  16. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    19,785
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    'nuff said, indead, thx.

    Lots of work by Zappra

    I really like that name.

    It was getting close, but thx for the kind words.

    Yeah, you should have at least 4 GB.

    What kind of map, how many players, etc were you playing? Glad you had fun, thats why i made it, for people to "Just Have Fun." And thx.
     
  17. Kroyon

    Kroyon Chieftain

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    81
    Location:
    London (UK)
    It was an autogenerated huge map, using the CUSTOM GAME option. Type of map was earth2(autogenerated maps with similar landmass to real earth).
    Disabled all victories apart from conquest. Enabled "no tech brokering".
    Thats about it as far as I can remember, it had 18-19 civs, and it started CTDing at 720AD, the game was still running light by then.
    After that all games I played were played using the PLAY NOW option (fewer game customizations available).
     
  18. [to_xp]Gekko

    [to_xp]Gekko WM junkie

    Joined:
    Dec 16, 2005
    Messages:
    7,848
    Location:
    Seyda Neen, Vvardenfell
    seriously, what about a name update? maybe the "you should really get yourself some more RAM" mod ? :lol: well, aside from the laughs, are there any plans to update this to the new 2.3 RoM? since RoM is the base as you said yourself, it would make only sense. not sure how much work that would be though. :\
     
  19. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    19,785
    Gender:
    Male
    Location:
    MN


    See post # 4 for more things to come.:p I really havent gotten on the bandwagon yet for the Revolution/DCM stuff yet.:rolleyes: Then after 2.4 RoM it will be the final version of it, then i can make even more changes to suit more people.
     
  20. jof422

    jof422 Chieftain

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    6
    always not french language?
     

Share This Page