1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Civ VI update scheduled for Thursday, 24 September 2020, 16:00:00 UTC

Discussion in 'Civ6 - General Discussions' started by bealefay, Sep 24, 2020.

  1. Duuk

    Duuk Doom-Sayer Supporter

    Joined:
    Dec 16, 2005
    Messages:
    1,933
    Gender:
    Male
    Location:
    Detroit, Michigan, USA
    I like that the error I got was "missing .exe file"
     
  2. SammyKhalifa

    SammyKhalifa Deity

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    5,654
    You might have to checkmark the new content
     
  3. Navelgazer

    Navelgazer King

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    711
    Gender:
    Male
    Same issue.
     
  4. Giskler

    Giskler +1 Sleuthing

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    2,373
    Gender:
    Male
    Location:
    Norway
    The new content pack is however not enabled and the game crashed to desktop.
     
  5. klamath

    klamath Chieftain

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    10
    Anyone tried updating to the newest Nvidia driver? Dunno if it matters..
     
  6. Eagle Pursuit

    Eagle Pursuit Scir-Gerefa

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    15,636
  7. Casworon

    Casworon Prince

    Joined:
    Aug 9, 2014
    Messages:
    513
    So, how is everyone doing? I guess we have some time to kill while we all wait.

    Apparently Firaxis knows about it and is working on it. From thegamemechanics discord
     
    679x and Timberdoodle like this.
  8. RohirrimElf

    RohirrimElf Emperor

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    1,245
    hope this is not the solution. I am unable to update my nvidia drivers for over 2 years. Installation process keeps crashing inbetween. Tried everything. Even reinstalling windows twice.
     
  9. Giskler

    Giskler +1 Sleuthing

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    2,373
    Gender:
    Male
    Location:
    Norway
    It won't if your installation is in a different directory or even drive :)
     
  10. Martinus

    Martinus Emperor

    Joined:
    Aug 19, 2001
    Messages:
    1,853
    Gender:
    Male
    Location:
    Warsaw, Poland
    It's not there.
     
  11. gunnergoz

    gunnergoz Cat Herder

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Messages:
    2,287
    Gender:
    Male
    Location:
    Southern California
    Too much celebrating and QA snuck off with the wine?
     
    Kimiimaro, nzcamel, Kjimmet and 2 others like this.
  12. Giskler

    Giskler +1 Sleuthing

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    2,373
    Gender:
    Male
    Location:
    Norway
    Opening the additional content screen makes the game crash to desktop.
     
  13. ossi

    ossi Chieftain

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    34
    starts also the launcher and this is not working :(
     
  14. TheMarshmallowBear

    TheMarshmallowBear Benelovent Chieftain of the BearKingdom

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    7,525
    Location:
    Inside an Ikanda.
    Bet Carl was too busy conquering the world with the Tagmas.
     
    gunnergoz likes this.
  15. Giskler

    Giskler +1 Sleuthing

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    2,373
    Gender:
    Male
    Location:
    Norway
    There is a Byzantium_Gaul folder, but the pack is not showing as installed in the DLC list for the game in Steam, nor does it show up ingame in the additional content screen.
     
    sonicmyst and pjotroos like this.
  16. Josephias

    Josephias Emperor

    Joined:
    May 8, 2007
    Messages:
    1,034
    Same here... well, back to some pending work, let's try in a hour or so.

    Bonus point... just for info. Readmes are there: No new info, but confirmation of Pack 5 content probably

    Spoiler :
    This folder contains gameplay data. Be careful to distinguish between two types of gameplay files:
    1. Gameplay that needs to be on by default (ex. ByzantiumGaul_Units.xml for the new units in all rules sets, ByzantiumGaul_Expansion2.xml for tweaks specific to playing in the XP2 ruleset like adding named rivers)
    2. Gameplay that is part of an optional mode, specifying the ruleset needed (if any) and ending in “_Modes” (ex. ByzantiumGaul_Expansion1_Modes.xml and ByzantiumGaul_Expansion2_Modes.xml for content related to the Dramatic Ages game mode)
     
  17. Duuk

    Duuk Doom-Sayer Supporter

    Joined:
    Dec 16, 2005
    Messages:
    1,933
    Gender:
    Male
    Location:
    Detroit, Michigan, USA
    I just want to apologize to everyone for the patch being borked. This is the first time since Civ6 released that I was actually home for the patch and launched the downloader as soon as it became available.

    Obviously, this is entirely my fault.
     
    Kimiimaro and tedhebert like this.
  18. Eagle Pursuit

    Eagle Pursuit Scir-Gerefa

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    15,636
    There was just a new update to public. Hotfix?
     
    nzcamel and wesplaysciv like this.
  19. Makavcio

    Makavcio Prince

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    543
    Was able to launch the game but...
    My security tools are in full panic mode when I try to launch it, there's no new content, and the game crashes with access violation...
     
  20. Onii-chan

    Onii-chan King

    Joined:
    Nov 7, 2016
    Messages:
    604
    Gender:
    Male
    Location:
    Stockholm, Sweden
    Yep it's fixed, working now
     
    nzcamel likes this.

Share This Page