Keldath addons

Discussion in 'Civ4 - Modpacks' started by keldath, Aug 16, 2006.

  1. Arlborn

    Arlborn Legendary Noob

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    1,939
    Well, its not compatible with warlords, is it? :p

    It works just well with sevo mod+vanilla 1.61(you are useing sevo right? lol)
     
  2. rockinroger

    rockinroger WoC Team Member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,312
    Location:
    Overland Park, Kansas
    keldath say you are thinking of adding assaisns. ive played with then from total realism mod. i love them it cracks me up every time they kill the city leader. On archers i think they should have bombarment range. Archers for example, could launch a volley from a galley to shore. or hide in forest and bombard passign units. just my 2 cents, for what its worth. Is your new mod uploaded yet. Waiting eagerly
     
  3. Axil

    Axil Prince

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    330
    Location:
    from the land of the Ddraig coch
    That's why I'm not using Warlords ;) - finally got it to work btw - and having a lot of fun though it's still a little flaky plus there's definitely a memory leak somewhere which maybe the patch - great work though really adds to the options and choices
     
  4. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,943
    Location:
    israel
    OK GUYS - THE NEW VERTION IS ON -
    http://www.sprintshare.com/file/2193/KELGIR-NEWV3.exe.html


    ENJOY -

    READ THE MAIN POST FOR THE ADDITIONS,

    GONNA RELEASE A PATCH SOON FOR CHANGING SOME MINOR STUFF - LIKE THE TECH LEAK MASSGESE,

    AND HOPFULLY - MAYBE THE RELIGION MOD BY ESUBIOS,

    AND YES I WANNA ADD
    SNIPER
    ASSASSIANS
    ALSO.

    HAVNT GOT THE TIE TO CHECK IT ON MP - SHOULD BE OK THOUGH.

    I PUT 10 HOURS ON THE COMPILE WITH DALES MODS
     
  5. C44

    C44 Chieftain

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    30
    Location:
    Switzerland
    just to say THANK YOU Keldath :)
     
  6. Ishon

    Ishon Warlord

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Messages:
    230
    Location:
    Warsaw, Poland
  7. Ket

    Ket Composite Of A Composite

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Messages:
    900
    Location:
    Austin, TX
    @rockinroger

    While I have not asked, and I have no idea if its going to require a SDK edit. I think me and Kel might team up to do a warlords assassin that he can use for his mods and my mod.

    One thing I do want to point out, the current discussion in Total Realism on Assassians is that they are completely over powered. So I personally would like to see what they come up with to tone them down.

    On a side note, Real Spy's sounds like a good idea as well.

    Biological and Chemical Weapons as well, I'm surprised MaxRigga AndyTerry Or Gardenk Sedinka(sp?) have not jumped all over this.
    Is it still too sensitive of a subject to discuss?

    MaxRigga has no plans of going warlords, tis a shame I so love that mod. Someone needs to pick the mod up and convert it :)
     
  8. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,943
    Location:
    israel
     
  9. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,943
    Location:
    israel
     
  10. rockinroger

    rockinroger WoC Team Member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,312
    Location:
    Overland Park, Kansas
    good job keldath on new version. will dl now. on the assasians, i think a good way to limit them would be to limit the amount that can be produced. Perhaps like the spy limit of 5? As it stands now from tr you can send assasians to every city b4 attacking. thereby destroying the civ culutral borders. sometime i would send 5 to same city making it revolt for about 20 moves. Maybe thats a little excessive, lol. I do so love the scream of the citizens when there leader is killed.
     
  11. C44

    C44 Chieftain

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    30
    Location:
    Switzerland
    Leopard 2 tanks are modern armor in reality...

    http://www.fprado.com/armorsite/leo2.htm

    It could be also interesting to add Nuclear Carriers to upgrade 2ww carriers and F14-F18 to put in these.

    "alpino" should be italian.

    Only suggestions for an already great addon :)
     
  12. rockinroger

    rockinroger WoC Team Member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,312
    Location:
    Overland Park, Kansas
    aurgh, a ctd! let me retrace my steps make sure i installed correctlly. ive been known to screw that up. happened in year 2550 bc. also noticed some minor text errors for the techs.
     
  13. rockinroger

    rockinroger WoC Team Member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,312
    Location:
    Overland Park, Kansas
    update, not sure why it ctd started new game though. playing as celtics. made it past 2550bc, seems ok now??? i did make sure cache was cleaned out. one error on techs reasearch screen maybe? For metal carving the sid tips says {animal husbandry: allows your workers to build the pasture improvement} It also says this under animal husbandry. minor detail really just trying to help improve mod thats all. well back to kicking the worlds a.....lol
     
  14. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,943
    Location:
    israel
    rockinroger.
    can you send me a save before the crush?
     
  15. rockinroger

    rockinroger WoC Team Member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,312
    Location:
    Overland Park, Kansas
    sure can keldath, might not be your mod as second game i started is working fine. heres the save. not sure whats up but i did leave my computer on all night, also didnt clear cache so these may also be factors? for now though its working fine with second game!!
     
  16. rockinroger

    rockinroger WoC Team Member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,312
    Location:
    Overland Park, Kansas
    @keldath. game is fine currently @950 ad, no problems to report. Im tending to think it was because i left computer on over night. thats something i never do, due to the memory lech of windows xp. Current game is as celts, my neighbors are louix of france and tokugawa of japan. im 3 turns from construction and tokuggawa just closed our borders. Am massing trops to take his capital. he has 3 archers there. soon as construction is reasearched, i will make some catapults and attack. cant wait to see how bombardment works. Keep up good work keldath!
     
  17. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,943
    Location:
    israel
    hi rock,

    great to know that its working :)

    i started working on warlords version....

    plz you can really help me by telling me how your game is going :)
     
  18. rockinroger

    rockinroger WoC Team Member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,312
    Location:
    Overland Park, Kansas
    will do, got a early report for you. had 2 cats, gaelic warrior and cataphract. the cats ranged bombarment reduced the 2 archers garrissoned in his city to 2.3 and 2.2 strength. then proceded to take city. loving the bombardment of the cats. congrats on merging parts of dales mod. now you are working on warlords! wow how many hamster do you have running around? Or clones? lol. good job. going after his capitol next. i am playing on prince level, seems ok for balance and all. As im in second place out of 6 discovered civs.
     
  19. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,943
    Location:
    israel
    great!!! im so happy that you are pleased -

    i included in the files - a file with very aggressive ai -

    tell me if you wish -and ill tell ya how to use it.
     
  20. Axil

    Axil Prince

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    330
    Location:
    from the land of the Ddraig coch
    I also had trouble with CTD's the first time I played but then it seemed to go away so I'm assuming it may be to do with one of the civilisations - think I may have been playing with Hiriam when the CTDs came. Having a lot of fun with the new version though I'm not really getting that far as i seemed to be able to walk it on warlord but as soon as I move to noble I get stomped. Any tips on what to aim for in the initial stages to set some good civ foundations ?. one possible thing that may be a bug - on battering ram I no longer have the option to bombard the city defenses which make them essentially useless to have. I think the bombard option that was introduced have totally nerf them.
     

Share This Page