1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Middle East 2006 v 2.0

Discussion in 'Civ3 - Completed Scenarios' started by csa945, Mar 26, 2006.

  1. rbis4rbb

    rbis4rbb Sid

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Messages:
    1,551
    Location:
    935! 935!
    how do i polay this and install it
     
  2. csa945

    csa945 Chieftain

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Messages:
    121
    Location:
    Terre Haute, IN
    wshalih, rbis4rbb,
    The directions are as follows:

    Download both the zip and the files from 3D. Replace the Text files from the 3D download with those from the zip.

    Just so we're clear: Zip >> 3D. (whsalih, I suspect your problem may lie here).

    Also, download the GI file, and paste it into the Art/Units folder. When it asks to overwrite both here and in the case of the text files, click "yes."
     
  3. Mayan Raptor

    Mayan Raptor Chieftain

    Joined:
    Mar 21, 2004
    Messages:
    45
    <deleted>

    As for the mod itself...good start so far, but you need to do some work on that Civilopedia.
     
  4. conquer_dude

    conquer_dude Imperial Slave

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    2,703
    Location:
    Hattiesburg, MS
    I'm currently wondering why some of those techs take 300+ turns. :dubious:
     
  5. PersianBoy

    PersianBoy Chieftain

    Joined:
    Apr 18, 2006
    Messages:
    311
    Location:
    Hamadan(Capital of ancient Median)
    I`m amatour in froums. can u expline BTW or IIRC?
     
  6. William GBTW

    William GBTW 73h 1337 H4x0rz

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Messages:
    1,179
    Location:
    In your bases
  7. Red Door

    Red Door Man of Mayhem

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    12,665
    Location:
    USA #1
    You mean by the way, don't you? ;)
     
  8. csa945

    csa945 Chieftain

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Messages:
    121
    Location:
    Terre Haute, IN
    It's so that you can't research them, like the Barbarian tech path in the Fall of Rome Conquest; the Romans and the Persians can't research it. Likewise, you wouldn't want Israel adopting an Islamic Theocracy as government as it would be unrealistic, or the Iranians adopting the EU gov't.
     
  9. Padma

    Padma the Inbond Administrator

    Joined:
    Dec 10, 2001
    Messages:
    14,395
    Location:
    Omaha, Nebraska USA
    Moderator Action: Persian Boy, William GBTW, Mayan Raptor, csa945 (and anyone else I missed) warned for going off topic. Discuss the real Middle East all you want down in the Off Topic and/or World History forums.
    Please read the forum rules: http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=422889
     
  10. PersianBoy

    PersianBoy Chieftain

    Joined:
    Apr 18, 2006
    Messages:
    311
    Location:
    Hamadan(Capital of ancient Median)
    seems after coming of Padma this subject is forgotten and every body goes away
    then i write this to attract poeple to playing this scenario that is very interesting IMO
     
  11. Padma

    Padma the Inbond Administrator

    Joined:
    Dec 10, 2001
    Messages:
    14,395
    Location:
    Omaha, Nebraska USA
    I really don't mean to scare people off. I just don't want to see a political discussion here in the Scenarios forum. They belong in OFf-Topic. ;)

    This scenario does look very interesting, by t he way. :)
     
  12. fine murer

    fine murer Chieftain

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    2
    does it work for ptw and for some reason i cant get the file to be anything but an alpha zip file(?)
     
  13. fine murer

    fine murer Chieftain

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    2
    nothings working. I cant get anything(even other mods) to work what could i possibly be doing wrong im pretty new to this so im not sure if im doing it all right. and i really want to play this and others but...am i just screwed or what
     
  14. Red Door

    Red Door Man of Mayhem

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    12,665
    Location:
    USA #1
    It's for Conquests, all scenarios now use Conquests, if you don't have it yet, I would recommend to get it.
     
  15. jlocke

    jlocke Cold Warrior

    Joined:
    Feb 8, 2006
    Messages:
    221
    Location:
    University of Chicago
    The turns take Waaaaaay too long. Even compared to WW2 Global, I think this is because the way the "Al-Qaeda" is set up.

    I'm currently working on Iraq War, Iran crisis scen, so if anyone wants to help, or if you csa, would like to help at all or make a mod of your mod, give me a holler or post
     
  16. csa945

    csa945 Chieftain

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Messages:
    121
    Location:
    Terre Haute, IN
    Yeah; I'd be glad to help.
     
  17. FDR315

    FDR315 Chieftain

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    5
    this is so annoyin- i wanna play this so badly
    yet-it says
    Missing Entry in "text/Pedialcons.txt" : Tech_Arab_Learning
    uchh-can you please help?
     
  18. csa945

    csa945 Chieftain

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Messages:
    121
    Location:
    Terre Haute, IN
    Yeah; it's the same problem people have had before. Replace the text files in the 3D download with the text files in the zip. Also add the tech chooser file into the art files.
     
  19. FDR315

    FDR315 Chieftain

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    5
    it still comes up- Missing Entry in "text/Pedialcons.txt" : Tech_Arab_Learning
    and i moved the text files-uchh i am really incompetent with computers
    can you do a step by step help approach?
    i am horrible at this
    thank you so much
     
  20. FDR315

    FDR315 Chieftain

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    5
    it still wont work
    and comes up with-
    Missing Entry in "text/Pedialcons.txt" : Tech_Arab_Learning
    can u please help me?
     

Share This Page