More then 18 Civs in XML

Kushan

Warlord
Joined
Nov 7, 2005
Messages
204
Location
Spanaway, WA
Is it possible to have more then 18 civs in the XML files? I know the max for a scenerio is 18 civs, but is it possible to have more then that in XML? I am working on a Medieval mod, and I have idea for a few different scenerios, and I would like to be able to use a base "mod pack", and just change the factions for each scenerio, instead of copying everything for each individual scenerio.

thanks,

Kushan
 

asioasioasio

Fallout Scrubber
Joined
Mar 4, 2006
Messages
3,058
Location
Poland, EU
Could any one fix it in this kit changing game dlls or in python - to create more civs than 18?
 

Caesium

Radiant!
Joined
Jan 14, 2006
Messages
526
asioasioasio said:
Could any one fix it in this kit changing game dlls or in python - to create more civs than 18?
It is hardcoded in the exe file, so we'll have to wait until Warlords is released, maybe then the number of civs will be raised.
 

asioasioasio

Fallout Scrubber
Joined
Mar 4, 2006
Messages
3,058
Location
Poland, EU
Ok, so we will wait...
It's one of the needed things - game would be more realistic - put more than 18 civs in scenarios

firaxis could give all the source code - it would be probably the most modable game in the world ;)
 

Olleus

Deity
Joined
Oct 30, 2005
Messages
6,478
Location
Beyond the Veil
asioasioasio said:
firaxis could give all the source code - it would be probably the most modable game in the world ;)

It already is one of the most moddable games around. Anyway, if they released all of their code, what would stop you compiling it and getting the game for free?
 

asioasioasio

Fallout Scrubber
Joined
Mar 4, 2006
Messages
3,058
Location
Poland, EU
Hehe, you're right :)

Perhaps they'll lost market in this situation...
 

Kushan

Warlord
Joined
Nov 7, 2005
Messages
204
Location
Spanaway, WA
Thanks for the reply.

Looking at it know it wont solve my problem as each of my scenerios will have different tech trees.

Thanks,

Kushan
 

Kushan

Warlord
Joined
Nov 7, 2005
Messages
204
Location
Spanaway, WA
My "mod" isnt so much a mod as it is a collection of scenerios.

Thanks for the link Craig_Sutter, that will save me alot of time.

Kushan
 

Voynitsky

Chieftain
Joined
Nov 12, 2005
Messages
21
Is there a reason why the line below in CvDefines.h can't be changed and re-build the GameCoreDLL to increase the number of civs?

#define MAX_CIV_PLAYERS (18)
 
Top Bottom