1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Patch 1.1 CTD

Discussion in 'Civ4 - World War II 1939 Mod' started by asioasioasio, Mar 20, 2007.

  1. asioasioasio

    asioasioasio Fallout Scrubber

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    3,058
    Location:
    Poland, EU
    Ok i fix this empty spaces today (or turn off) it might be fault too :)

    and compare gender/plural with vanilla civ
     
  2. asso

    asso Chieftain

    Joined:
    Mar 18, 2007
    Messages:
    8
    Hardner is right if I choose german language no CTD
     
  3. makke

    makke Chieftain

    Joined:
    Sep 2, 2006
    Messages:
    165
    Location:
    Finland
    I got crash in English version too. I can't check if it works in german because im not in my better computer where civ is installed.
     
  4. asioasioasio

    asioasioasio Fallout Scrubber

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    3,058
    Location:
    Poland, EU
    Ok it makes me sure that bug comes from TXT files - thx for posting it :) I would never figure it out - probably i would fix this sooner or later cause i wanted to clean the mess in TXT and correct Civilopedia files but i wanted to make this in next patch :)
     
  5. asso

    asso Chieftain

    Joined:
    Mar 18, 2007
    Messages:
    8
    I have a problem with bombardement by planes and artillery--> sometimes it works sometimes I cant bomb enemy units
     
  6. asioasioasio

    asioasioasio Fallout Scrubber

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    3,058
    Location:
    Poland, EU
    it may be bug in sdk (it won't be fixed in this new patch) :( do you know in wich situation you can or you can't bomb?

    I almost finished fixing TEXT files (only three left) and there's couple of things i need to check tomorrow:
    - great generals (they can't produce warlords from what i hear)
    - few red blobs aafter yesterdays cleaning of graphics
    - slow down a little bit infantry and armor units
    - and that should be everything :)
     
  7. asso

    asso Chieftain

    Joined:
    Mar 18, 2007
    Messages:
    8
    It seems that I can only bomb for two or three times on the same enemy unit and then my artillery try to bomb another time (for 2 or three seconds) but nothing happend
     
  8. asso

    asso Chieftain

    Joined:
    Mar 18, 2007
    Messages:
    8
    sry for my bad english
     
  9. Hardner

    Hardner Blitzkrieger

    Joined:
    Feb 9, 2006
    Messages:
    211
    Gender:
    Male
    You have to research Mobilization before you can create warlords. My suggestion is to remove the tech prerequisite. This is not a bug, Asio;)

    @asso: have you looked at the units' health?? In vanilla you cannot decrease a unit's health more than 50% by artillery or air bombardment;)
     
  10. asioasioasio

    asioasioasio Fallout Scrubber

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    3,058
    Location:
    Poland, EU
    @Hardner i deleted this tech requirement :)
    yup maybe it's because they have limit - as Hardner said -> health cannot drop below some value.
     

Share This Page