1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

The "Got it Installed!" thread

Discussion in 'Civ5 - General Discussions' started by gamedude14, Jul 9, 2013.

  1. Autokrator48

    Autokrator48 Chieftain

    Joined:
    Jul 4, 2013
    Messages:
    64
    I did everything: check cache, restart steam; but the only thing it does is restart the 3 sec download, but it still doesn't seem to work.
     
  2. Aristos

    Aristos Lightseeker

    Joined:
    Dec 11, 2001
    Messages:
    3,575
    Gender:
    Male
    Location:
    Deep inside...
    try going offline and start it from there...
     
  3. Zyxpsilon

    Zyxpsilon Running Spider

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    3,068
    Gender:
    Male
    Location:
    On Earth
    978.1 MBs D/L'ing...

    This is some serious "Stuff". Not only does it give a new UI (Green/Gold colors!) but it will allow better control over my own Modded Interfaces via DLL handling and XML Style-Sheets.

    Although, now is the time to finally Play *IT*. Venice seems to offer interesting gameplay. World Council is a great alternative to Diplomacy. Culture Victory has been enhanced beyond all my expectations.
    :)
     
  4. Birdjaguar

    Birdjaguar Hanafubuki Retired Moderator Supporter

    Joined:
    Dec 24, 2001
    Messages:
    39,695
    Location:
    Albuquerque, NM
    It is now doing another install. Doesn't say what though. 1%

    Steam crashed.
     
  5. HardRocker

    HardRocker Student.

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    385
    Location:
    Washington, U.S.A.
    I think mine is doing everything it needs to, but it's taking a ridiculous amount of time to update DirectX 9.
     
  6. klh528

    klh528 Chieftain

    Joined:
    Jul 2, 2013
    Messages:
    6
    I'm having the same problem, I'll try to verify the cache
     
  7. leif erikson

    leif erikson Game of the Month Fanatic Administrator Supporter GOTM Staff

    Joined:
    Feb 2, 2003
    Messages:
    26,749
    Location:
    Plymouth, MA
    When all else fails, I generally restart Windows and try again. :(
     
  8. Muskie

    Muskie Warlord

    Joined:
    Apr 16, 2006
    Messages:
    249
    Gender:
    Male
    Location:
    Calgary AB Canada
    It is still downloading. I just hope it runs at comparable speed to Gods and Kings, officially my graphics card is in limbo between supported and unsupported which means unsupported, but since Gods and Kings does run people told me to buy, buy, buy!

    I'm good at waiting for my turn... :goodjob:
     
  9. klh528

    klh528 Chieftain

    Joined:
    Jul 2, 2013
    Messages:
    6
  10. Miravlix

    Miravlix King

    Joined:
    Jun 28, 2012
    Messages:
    645
    Really odd, it downloads and installs a 1GB update, DLC has an inactive BNW DLC, that I can enable, but it doesn't strick.
     
  11. klh528

    klh528 Chieftain

    Joined:
    Jul 2, 2013
    Messages:
    6
    I won't hold you waiting, Don't shoot me if I'm wrong but I think if you disconnect your internet while steam is up then re connect it it'll do a "sort of" force restart to Steam
     
  12. Autokrator48

    Autokrator48 Chieftain

    Joined:
    Jul 4, 2013
    Messages:
    64
    Well verifiyng cache for me does bring up the small 3 sec download, but when I launch my game (after or not that I restart steam), it brings up a game installation, but it's still G&K...
     
  13. Hadley

    Hadley Chieftain

    Joined:
    Jun 18, 2012
    Messages:
    9
    So I downloaded BNW with US-Proxy, but when I start the Game BNW is deactivated.
     
  14. seancolorado

    seancolorado Deity

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Messages:
    2,128
    Gender:
    Male
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    I'm at 14%...and it took 1 hour to get there


    I can't figure out what it is I'm even downloading anymore as this is the umpteenth time in the past few days something is being downloaded
     
  15. Civilmyzation

    Civilmyzation Chieftain

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    80
    it kept showing civ 5 for me, then I closed out of steam, opened it back up, and boom, gods and kings upon loading civ 5 is gone and replaced with brave new world

    so far though, I am INCREDIBLY overwhelmed by the new wonders, and new features. to the point where the early game is just a lot! talk about totally blowing up previous strategy.

    im sitting there going "ok, now onto NC", then look and see all these new trade related items I need to build, and frankly don't know enough about not to build.

    looks like Ill need to lower difficulty too, I am getting destroyed in demographics as if im playing on deity(immortal)
     
  16. Autokrator48

    Autokrator48 Chieftain

    Joined:
    Jul 4, 2013
    Messages:
    64
    Well right now, when it says installed game, error 55 shows up (steam server full)...
     
  17. D88isaac

    D88isaac Chieftain

    Joined:
    Jul 9, 2013
    Messages:
    2
    I'm getting the exact same error.
     
  18. EricTheGreat12

    EricTheGreat12 King

    Joined:
    Apr 9, 2013
    Messages:
    608
    Location:
    Canada, Montreal
    When is the App store release ???
     

Share This Page