1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Unit Replacements

Discussion in 'Civ4 - European Middle Ages Mod' started by Ajidica, Aug 23, 2007.

  1. Craig_Sutter

    Craig_Sutter Deity

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Messages:
    2,753
    Gender:
    Male
    Location:
    Calgary, Canada
    I don't have a printer...not certain how this works if you have one. Could turn it off, though, if there's a problem.
     
  2. Head Serf

    Head Serf Emperor

    Joined:
    Aug 6, 2005
    Messages:
    1,566
    Location:
    Michigan, USA
    It shouldn't matter whether or not you have a printer.
     
  3. Ajidica

    Ajidica High Quality Person

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    21,172
    ill try. but youll get no response untill monday morning at earlieast. im gone today.
     
  4. Ajidica

    Ajidica High Quality Person

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    21,172
    i tried dissalowing knights, and i got the same response as always, an encoding error on line 1,1. i cant even tell if i do have a spelling error. anyone have a suggestion?
     
  5. Craig_Sutter

    Craig_Sutter Deity

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Messages:
    2,753
    Gender:
    Male
    Location:
    Calgary, Canada
    I'll try disallowing them (knights) in my unchanged file. Won't be for 24 hours or so though.

    Everything works, though, until you attempt to disallow the unit?
     

Share This Page