1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Ad Victoriam 1.1

Civ 6 core revamp and improvement compendium.

  1. ITcore

    ITcore Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2016
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    Thanks for the criticism and I'm glad you're enjoying it! In response to your points:

    1) Farms give 1 Housing now. There is a lot of bonus Housing now because I hate it as a concept to artificially restrict population growth.
    2) That might just be a base game thing. The only AI things I changed are in relation to agendas. So besides certain agendas and the new anti-religion traits added by Firaxis, you will see a lot less religion being used and pushed by the AI.
     
  2. Anno

    Anno Chieftain

    Joined:
    Aug 6, 2016
    Messages:
    61
    Location:
    Columbus, Ohio
    Hmm while it said it gave one housing it's only giving me .5 I'm like 99% sure. I'll try another one.
     
  3. LordEnnoch

    LordEnnoch Chieftain

    Joined:
    Sep 12, 2016
    Messages:
    4
    Just one question: This suppose to affect the AI as well?

    A bug or two:
    -America's Founding Fathers doesn't work. Thats the one that supposedly halves the legacy bonus accumulation time. It does not.
    -I don't know if its this mod or this is a vanilla thing but the chatholicism religious pressure icons from nearby cities display confucianism instead.
     
  4. ITcore

    ITcore Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2016
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    There are no player-specific changes, everything has an effect on everyone.

    America's ability is no longer Founding Fathers. If it is still appearing as such, please let me know. Provide a screenshot, if you can.

    I don't do anything with religion or existing icons. That might be a bug or another mod.
     
  5. LordEnnoch

    LordEnnoch Chieftain

    Joined:
    Sep 12, 2016
    Messages:
    4
    Civ6Screen0000.jpg Its the same with Pericles too. He has the halving on Classical Democracy but it does not.
     
    Last edited: Dec 1, 2017
  6. ITcore

    ITcore Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2016
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    I'll look into the issue with America's ability. It might be a bug with the UI but I'll double check. As for Pericles, I'm not sure what I can do about him. The code is all correct when so it should work.
     
  7. ITcore

    ITcore Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2016
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    It is a UI bug. It applies to America, Arabia and England. I removed their primary Civ Ability and gave them new ones but it doesn't show up until the loading screen. I'll make the changes apply to the base trait so it shows up in the selection screen. Should have that update out today.
     
  8. ITcore

    ITcore Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2016
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
  9. the343danny

    the343danny Emperor

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    498
    Location:
    Silicon Valley
    Hey, thanks for the mod. It breathed life into the game. I just finished a whole game, and there were a few bugs. I do have a decent amount of mods but the only mods that affect gameplay is this and Religion Expanded. Late game, China seemed to have 7 promotions on every single unit. Diety difficulty, if it matters. They weren't at war for a long time when this happened. Any ideas?
     
  10. ITcore

    ITcore Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2016
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    Were they the only ones who had that many promotions? I did lower the requirements for promotions a little bit and barbarians allow promotions up to 2 but that seems excessive. If it was only China, they might have just gotten lucky. Lowered requirements coupled with the Encampment buildings can push out promotions pretty quick too.
     
  11. Rambo919

    Rambo919 Chieftain

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    107
    Playing continents.... everyone starting too close to each other.... within viewing distance, 2nd large continent only has barbs on it....
     
  12. ITcore

    ITcore Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2016
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    Issue with base game starting plots LUA. Get CapsLock mod, it alleviates the issue.
     
  13. RaphaelMart

    RaphaelMart Chieftain

    Joined:
    Jan 26, 2018
    Messages:
    21
    Gender:
    Male
    Hi! Nice mod, but farms keep yielding only .5 housing and not 1 as intended.
     
  14. ITcore

    ITcore Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2016
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    Someone mentioned it on Steam, as well. I'm not sure why it's not working since the other improvements seem to work fine. I'll double check later on, after the expansion since that will utterly destroy pretty much everything in this mod.
     

Share This Page