1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Add-On Pack 1

Discussion in 'Civ4 - Road to War' started by Dale, Jul 30, 2007.

  1. jusray91

    jusray91 Chieftain

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    13
    hey Dale,

    first of all congrats on this fantastic mod

    this problem may have already been resolved but i can only go as far as the loading screen before the game exits by itself

    i downloaded and installed 3.13, RtW, the Add-on pack, and the patch 1.1 in that order and i dont really know what do do next

    any help would be appreciated from anyone :rolleyes:
     
  2. Opferlamm

    Opferlamm Chieftain

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    311
    Location:
    Oldenburg, Germany
    see 1st post

    RtW is only for 3.03
     
  3. Dale

    Dale Chieftain

    Joined:
    Mar 14, 2002
    Messages:
    6,986
  4. Opferlamm

    Opferlamm Chieftain

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    311
    Location:
    Oldenburg, Germany
  5. jusray91

    jusray91 Chieftain

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    13
    ok i uninstalled 3.13 but the same problem occurs
     
  6. Opferlamm

    Opferlamm Chieftain

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    311
    Location:
    Oldenburg, Germany
    well see below the post from Dale, you should download that version and install it and if you have still problems post them in that thread..



     
  7. danieladler

    danieladler Chieftain

    Joined:
    Nov 24, 2005
    Messages:
    272
    Got this message "failed to uncompress data", when i wanted to load my RTW game the day after i downloaded it and played it. first time it has ever happened. must be something wrong with RTW since it has never happened before.
     
  8. wotan321

    wotan321 Chieftain

    Joined:
    Oct 25, 2001
    Messages:
    1,218
    Location:
    NC, USA
    Look around on this thread, others had that problem but it was fixed with a patch of the patch....
     

Share This Page