1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Aztec Peasant Archer

Discussion in 'Civ3 - Unit Graphics' started by Quinzy, Sep 30, 2007.

  1. Bungus

    Bungus Archont of Cootertown

    Joined:
    Sep 8, 2004
    Messages:
    1,165
    Hate to be a bother but the download link isn't working. Could someone reupload it?
     
  2. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,322
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
    I second this request...
     
  3. Ares de Borg

    Ares de Borg Norman Knight

    Joined:
    Sep 19, 2004
    Messages:
    5,076
    Location:
    Heart Of Europe
  4. Bungus

    Bungus Archont of Cootertown

    Joined:
    Sep 8, 2004
    Messages:
    1,165
    Muchos Gracias
     
  5. Quinzy

    Quinzy Deity

    Joined:
    Jul 16, 2005
    Messages:
    5,402
    Gender:
    Male
    Location:
    Éire
    Many thanks Ares :)
     
  6. Bungus

    Bungus Archont of Cootertown

    Joined:
    Sep 8, 2004
    Messages:
    1,165
    This graphic causes Civ3 to freeze errorlessly on my machine. No message, it just locks up when ever the unit comes into view. Never seen anything like it. Bizzar...
     
  7. Quinzy

    Quinzy Deity

    Joined:
    Jul 16, 2005
    Messages:
    5,402
    Gender:
    Male
    Location:
    Éire
    Odd, seems to work in Civ3Flc... I'll try it in-game later.
     
  8. Bungus

    Bungus Archont of Cootertown

    Joined:
    Sep 8, 2004
    Messages:
    1,165
    Yeah It did for me too. It's like Medusa in game though,; kept freezing up the thing.
     
  9. Quinzy

    Quinzy Deity

    Joined:
    Jul 16, 2005
    Messages:
    5,402
    Gender:
    Male
    Location:
    Éire
    Wow D: Anyone else have this problem?

    Edit: Tested in-game. Freezes too. :cringe: Anyone know why?
     
  10. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,322
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
    Same thing happened with your aztec peasant spearman....I haven't a clue what is causing this....
     
  11. Ozymandias

    Ozymandias Civ3 Modding Archivist

    Joined:
    Nov 5, 2001
    Messages:
    9,220
    Gender:
    Male
    Location:
    The lone and level sands
    Yet again, let me mention that there seem to be difficulties using relative pathways with .amb files. Try including the .ambs with the unit directly and see if that addresses the problem.

    Best,

    Oz
     
  12. Quinzy

    Quinzy Deity

    Joined:
    Jul 16, 2005
    Messages:
    5,402
    Gender:
    Male
    Location:
    Éire
    Tried that, and it still didn't work... :(
     
  13. Virote_Considon

    Virote_Considon The Great Dictator

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Messages:
    9,331
    Location:
    Skaville UK Reputation: 1
    I opened the unit in FLICster, and this is the message I got:


    The animation time is set to zero, apparently...
     
  14. Quinzy

    Quinzy Deity

    Joined:
    Jul 16, 2005
    Messages:
    5,402
    Gender:
    Male
    Location:
    Éire
    Wow... really? It's working, set to a speed, in it for me.
     
  15. Madeira

    Madeira Emperor

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    1,437
    Location:
    Portugal
    Ok, so can this be fixed?
     
  16. Quinzy

    Quinzy Deity

    Joined:
    Jul 16, 2005
    Messages:
    5,402
    Gender:
    Male
    Location:
    Éire
    Yeah, it can. :) I'm gonna try to do it now.
     
  17. Madeira

    Madeira Emperor

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    1,437
    Location:
    Portugal
    Cool! :) what about that civ color? ;)
     
  18. Quinzy

    Quinzy Deity

    Joined:
    Jul 16, 2005
    Messages:
    5,402
    Gender:
    Male
    Location:
    Éire
    I don't have time for any work like that. I have German oral exams and Irish oral exams over the next 7 days. These are 25% of my final grade on the subjects. So... Maybe, eventually, at some point in time. Hopefully.
     
  19. Madeira

    Madeira Emperor

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    1,437
    Location:
    Portugal
    Yea no problem, I'll still use the unit, but unique to one civ instead of the whole meso american culture group. Good luck with the exams :)
     
  20. georgestow

    georgestow Proud to be Awesome

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    954
    Location:
    In The Cold November Rain
    This unit freezes up my game-is there a fix for it?
     

Share This Page