SIMPA
Prince
Pozdrav!!
Hej Toxic
,svaki dan se iznenadim koliko zapravo ljudi ima na civ forumu sa nasih prostora ili onih koji znaju hrvatski ili srpski..
Madjarska,Poljska,Bosna i mozda ceska i slovacka su vec u verziji 2..tako da sada imam skoro cijelu istocnu europu....
Verzija 2 je gotova ali jos radim na velicini units i neke zavrsne radove,ali u biti je sve gotovo...samo sto svaki dan izadje na forumu nesto novo pa onda odlucim to stavit u svoj mod pa se to nekako stalno rasteze...
Mogu ti samo obecati da ce biti totalno drugacija od prve verzije..sada je puno vise zgrada i vojnika u ranijim erama...puno vise svjetskih cuda...moderna era je prepuna novih jedinica i buducnost je jos produzena novim tehnologijama i vojnim te civilnim jedinicama..mislim da ce ti se svidjet..
Toxic just ask will there be Hungary in my new version of mod..
Here is just some new cheap skins for my version2...

Hej Toxic
,svaki dan se iznenadim koliko zapravo ljudi ima na civ forumu sa nasih prostora ili onih koji znaju hrvatski ili srpski..Madjarska,Poljska,Bosna i mozda ceska i slovacka su vec u verziji 2..tako da sada imam skoro cijelu istocnu europu....
Verzija 2 je gotova ali jos radim na velicini units i neke zavrsne radove,ali u biti je sve gotovo...samo sto svaki dan izadje na forumu nesto novo pa onda odlucim to stavit u svoj mod pa se to nekako stalno rasteze...
Mogu ti samo obecati da ce biti totalno drugacija od prve verzije..sada je puno vise zgrada i vojnika u ranijim erama...puno vise svjetskih cuda...moderna era je prepuna novih jedinica i buducnost je jos produzena novim tehnologijama i vojnim te civilnim jedinicama..mislim da ce ti se svidjet..
Toxic just ask will there be Hungary in my new version of mod..

Here is just some new cheap skins for my version2...

will try this when it gets fixed.

...vidjet cu sta mogu napravit...mozda sam negdje nesto zeznuo pa se blesira...