1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Next Fantasy War (BtS)

Discussion in 'Civ4 - Modpacks' started by strategyonly, Aug 2, 2007.

  1. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,557
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    Is anyone having anymore problems????
     
  2. Xeovar

    Xeovar Chieftain

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    12
    Well, im still getting the same error as before.

    Maybe its caused by lack of memory or sth, but Im running a 2gb rig with pagefile disabled and never had any problem playing any game, including civ4 and all mods - if this mod needs more then sorry, not gonna use pagefile just for it.
     
  3. Roamty

    Roamty BTS

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    538
    Gender:
    Male
    Location:
    South Park
    GFC Error: failed to initialize the primary control theme

    Got this on two of my machines one with ati other with nvidia your mod work up to v .003 after v .004 and v .005 will not load. yours is the only mod that will not work.
     
  4. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,557
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    deleted changed stuff all around.
     
  5. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,557
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    While re-doing this MOD, i discovered that if you take OUT the modules, it loads within 50 seconds. Without any problem, ,
    so what i am asking to do is pls take out the modules for those having problems and see if it loads then????
     
  6. bmarnz

    bmarnz Prince

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    441
    Location:
    Pennsylvania, USA
    I thought I'd look to see what you had in your mod. I also couldn't get it to load. I took out the modules and it still wouldn't load. I get the GFC error after it loads xml. At the time of error the load screen says it's loading fonts. So either it's your custom fonts or whatever uses those fonts.
     
  7. bmarnz

    bmarnz Prince

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    441
    Location:
    Pennsylvania, USA
  8. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,557
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    OK people I figured out what the problem was!!!!!! (with the added help from bmarnz) for testing, thx.;)

    Heres what you'll need to do, go to the assets area and delete the folder that says "resource" (its next to the publicmaps folder), then go into the XML Artdefines folder and delete the file "CIV4ArtDefines_Misc." and poof should start without anymore problems!!!:goodjob:

    PLS let me know what is happening, thx!!!!!
     
  9. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,557
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    deleted this portion,sorry.

    EDIT: btw i think that CFC has a 3 yo that likes giving 1 star to most people's MODs and downloads, ???????? Need to bring it up where it belongs on most items on CFC, my thoughts are if you at least have some item on CFC it deserves at a minimum of 3 stars, but thats just me?? What do you'll think???
     
  10. rog50k

    rog50k Chieftain

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    15
    Location:
    rog50kland
    stategyonly how old r u my brother? i'm 21 :rockon:

    RoG

    i think this mod here desrves 10stars if its any hlp :p :p
     
  11. Keilden

    Keilden Chieftain

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    76
    Sooo this mod adds new stuff to the game or change the civs to new ones? BTW add murlocs as a civ:)
     
  12. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,557
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    OK just uploaded Version 006,

    adds a couple Surprise civs, not released yet. 3:15 PM, 7 Oct 07
     
  13. veryfinemale

    veryfinemale Chieftain

    Joined:
    Nov 22, 2003
    Messages:
    37
    trying to download now............ BUT>.. the link for the download page takes me to version 5.............. could not find version 6 (did not look that long)
     
  14. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,557
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    AHAHA, yeah its corrected now, was still changing the file upload, thx.:p
     
  15. Lachlan

    Lachlan Great Builder of Civs !

    Joined:
    Mar 27, 2002
    Messages:
    2,072
    Location:
    European Union
    I will get a try :goodjob:
     
  16. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,557
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    Has everyone seen the new civ's i put in the game???

    ANYONE???


    Is everything working ok??????
     
  17. federik1982

    federik1982 Chieftain

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Messages:
    15
    ok i know i'm boring with my stupid problem of the blank menù, it's just one of the last try ok ? :)

    Here a pic of the menu hoping that i was unclear in my past explanations :rolleyes:
    And sorry for the waste of time...I know the mod is ok, and i really want to play it :(
     

    Attached Files:

  18. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,557
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    try english mode.
     
  19. federik1982

    federik1982 Chieftain

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Messages:
    15
    ok, it's working!!!!
    I unistalled again all and install in all english language. Now all mods are ok
    A special thank to Grave, he give me the idea. So simple and so good :)

    Thanks also strategyonly for the patience.
    and sorry for my orrible english :D
     
  20. Mongrel79

    Mongrel79 Chieftain

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    19
    Hi Strategyonly -looks amazing but having probs getting it going - this is the first mod I downloaded so sorry.
    Think I'm missing some installation instructions? Editing .ini files? I load the mod and the game is just the same - no new civs/units/techs etc... not even a new red start screen -
    cheers!
     

Share This Page