1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Next Fantasy War (BtS)

Discussion in 'Civ4 - Modpacks' started by strategyonly, Aug 2, 2007.

  1. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,463
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    Well if your running Win 7 then it should be:

    OS(C: )/Program Files (x86)/Firaxis Games/Sid Meier's Civilization 4/Beyond the Sword/Mods/Next Fantasy War
     
  2. Vylinius

    Vylinius College Student

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    534
    Gender:
    Male
    Location:
    The Apartment of Janky Wifi
    Yah but I installed civ gold and then beyond the sword for some reason it put civ into 2K games/firaxis games/the rest that you said is correct.
     
  3. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,463
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    OK then it should work.
     
  4. Vylinius

    Vylinius College Student

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    534
    Gender:
    Male
    Location:
    The Apartment of Janky Wifi
    Well I'll try again I guess.
     
  5. Vylinius

    Vylinius College Student

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    534
    Gender:
    Male
    Location:
    The Apartment of Janky Wifi
    Well it doesn't load or give an error just when I do load mod and load it nothing happens.
     
  6. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,463
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    I am lost then, sorry, best thing to do is ask in the Tech area then??:(
     
  7. Vylinius

    Vylinius College Student

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    534
    Gender:
    Male
    Location:
    The Apartment of Janky Wifi
    Well other mods work that should work. So I don't know I think it is the fact when the program restarts it loses administrator rights so I was wondering if you knew how to make a shortcut to the mod so I could try using that.
     
  8. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,463
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    "C:\Program Files\2K games\Firaxis Games\Sid Meier's Civilization 4\Beyond the Sword\Civ4BeyondSword.exe" mod=\Next Fantasy War
     
  9. misterhamtastic

    misterhamtastic Chieftain

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    41
    I have officially tried everything I have seen in these forums to fix the GFC crash.

    I'm running XP SP3.

    I tried changing the path file. My registry is fine. I deleted the resource folder and edited the art xml. I deleted the gamecore dll. I even tried moving all of Civ4 from one set of folders to another(got rid of 2kgames folder).

    I reinstalled Civ to vanilla(Civ4Gold w/warlords) then BTS, then applied the 3.19 patch.

    The only squirrely thing that happened was that the zip I downloaded came back with an error upon unpacking it. Right at the end, some resource file was messed up or something. I checked and it's the right size and all.

    Any advice is welcome.
     
  10. Data662

    Data662 Chieftain

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    54
    When I checked the read me for this when it crashed it said it's for BTS 3.13 o.0
     
  11. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,463
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    If you have anything that comes up as an error when loading that mean, that the file that you downloaded is corrupt and need to re-d/l.

    Yes its made for 3.13 IF you use the dll, if you take that out it should work correctly.


    I know i have been WAAAY far behind on updating this, but i am currently working on a BtS mod and it is taking up all of my time, sorry.
     
  12. Hyena Dandy

    Hyena Dandy Chieftain

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    9
    Well, I deleted the .dll thing, but when I try to load, it... Well, it fails to load. Freezes, sorta thing. :(

    Any ideas? I know I'm probably missing something incredibly obvious.
     
  13. arkguy

    arkguy Warlord

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    165
    Location:
    Arkadelphia, AR
    Looks very interesting!
     
  14. blovdubb

    blovdubb Chieftain

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    71
    Location:
    Charlotte,NC
    so this is kinda like a sandbox mod, so if I want a fantasy game, there will be fantasy techs,buildings,units... and features like magic and such? i want a fantasy mod more like lotr which is not available with ffhII it is almost too unique for me.
     
  15. Brushwaterkhan

    Brushwaterkhan Chieftain

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    62
    Location:
    N/A USA
    download link takes me to the escapist
     

Share This Page