1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Patch 1.09 released!

Discussion in 'Civ4 - General Discussions' started by Borgholio, Nov 23, 2005.

  1. mazzz

    mazzz Emperor

    Joined:
    Jan 19, 2003
    Messages:
    1,198
    Location:
    Chicago, Illinois
    it says its available but when it it stops right away when it starts download, it says 0/-1 bits!?!?!
     
  2. Urederra

    Urederra Mostly harmless

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    5,310
    Location:
    Sea of tranquility

    Have you tried installing it through the game. I. e. Running the game and installi the patch from the initial menu window?
     
  3. Traxis

    Traxis Chieftain

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Messages:
    96
    Location:
    Los Angeles, CA
    Okay, finished uploading. Get it here:

    http://rapidshare.de/files/8071986/v109PATCHREL.exe.html

    Scroll down and click the button that says 'Free'. On the next page, you will need to wait ~30 seconds and then the download link will appear. I tested it and was downloading at ~150k/sec (my max).
     
  4. Kolyana

    Kolyana Czarina

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    651
    ANyone else being disconnected from time to time and forced to re-download?
     
  5. rangers85

    rangers85 Official Thread Killer

    Joined:
    Dec 5, 2001
    Messages:
    222
    Well that sucks. Got to 80% downloaded, then it said it failed to download and I've had to restart the download.
     
  6. John L

    John L Crusty Old Fart

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Messages:
    87
    Location:
    Cary, NC
    I've tried to download it four times, and it says that the download failed.

    I'll have to reboot and try again before I say that it won't work for me.
     
  7. Rise

    Rise Chieftain

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    22
    its asking for me to install Xfire whats that
     
  8. Kolyana

    Kolyana Czarina

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    651
    THANK YOU!

    Downloading much faster and reliably that that damned Take2 cr@p.
     
  9. Chopperhead

    Chopperhead Prince

    Joined:
    Oct 15, 2005
    Messages:
    412
    Location:
    B.C. Canada

    The initial menu window doesnt have the option to install it. Not that I could find anyway.
     
  10. Zakharov

    Zakharov Academician

    Joined:
    Mar 22, 2004
    Messages:
    853
    Location:
    England
    Thanks. The game update is still going after 20mins, but this one took about 30 seconds.
     
  11. rube203

    rube203 Chieftain

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    53
    I didn't see it in the change logs but weren't hills with forest 3 hammers? They appear to be now only 2 hammers in patched version. Someone correct me if I'm wrong
     
  12. oldStatesman

    oldStatesman Cybernaut

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    983
    Location:
    Random Map
    Thanks! :goodjob:

    In game download is still at 20% after 5 minutes...I have already completed the download from this mirror!
     
  13. Urederra

    Urederra Mostly harmless

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    5,310
    Location:
    Sea of tranquility

    Downloaded from your site in just above 90 seconds. Thanks dude. :goodjob:
     
  14. CyberTyrant

    CyberTyrant Emperor

    Joined:
    Jun 19, 2002
    Messages:
    1,261
    Gender:
    Male
    Location:
    Wisconsin, USA
    It's just a utility to use for multiplayer gaming. It lets you know when and what games your online buddies are playing.
     
  15. Urederra

    Urederra Mostly harmless

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    5,310
    Location:
    Sea of tranquility

    Hills with forests are two hammers (and a loaf of bread). Hills with mines three hammers.

    Edit: Oh my... this thread is gonna be as fun and fast as yesterday's
     
  16. John L

    John L Crusty Old Fart

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Messages:
    87
    Location:
    Cary, NC
    Well, it took me two tries but it is finally downloading for me. Seems a bit slow to load up.
     
  17. logical_psycho

    logical_psycho Prince

    Joined:
    Oct 28, 2005
    Messages:
    397
    Old saves still work.


    The game is still the same to me when quickly glancing over it.


    It also comes with XFire, some ****ty online game program. I guess that took up most of the space in the patch.
     
  18. Chopperhead

    Chopperhead Prince

    Joined:
    Oct 15, 2005
    Messages:
    412
    Location:
    B.C. Canada
    ok well I re downloaded it from RS and it istalled fine so I dont know what was wrong with my first DL but whatever works now. thanks Traxis
     
  19. Oblivious

    Oblivious Chieftain

    Joined:
    Nov 17, 2005
    Messages:
    26
    Location:
    Vashon Island, WA
    Thank you, much appreciated. I got it in about 90 seconds. :)

    For some reason, it wouldn't DL for me thru the game, I'm guessing due to their server being overloaded. :crazyeye:
     
  20. Traxis

    Traxis Chieftain

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Messages:
    96
    Location:
    Los Angeles, CA
    Xfire by itself is <2mb, so not really.
     

Share This Page