1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Queen of the Iceni

Discussion in 'Civ5 - Modpacks' started by Kael, Sep 21, 2010.

  1. Kael

    Kael Deity

    Joined:
    May 6, 2002
    Messages:
    17,401
    Location:
    Ohio
    Its in Civ5. From the main menu in Civ5 go to Mods -> Browse Mods -> Online.
     
  2. Buccaneer

    Buccaneer Deity

    Joined:
    Nov 2, 2001
    Messages:
    3,562
    Wish I could get this mod. :(
     
  3. anandus

    anandus Errorist

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    3,859
    Location:
    Amsterdam, Netherlands
    It works fine here :)

    For the people that can't get this mod to install (but can download it), try unzipping the mod. It helped in my case :)
     
  4. wilson1225

    wilson1225 Chieftain

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    32
    I'm glad to see new Civs out so soon. Although I won't be grabbing this one as I don't want to play with an insanely overpowered UA (seems impossible to reconcile with the existing UAs, easy mode anyone?). Congrats on being the first new civ mod though.
     
  5. tirnaog

    tirnaog Chieftain

    Joined:
    Nov 2, 2001
    Messages:
    65
    Location:
    USA
    Tried this mod last night on my other Pc.
    Said the mod was ver2.
    It kept crashing the game around turn 3/4.
    Game ran fine using the Romans that come with game. :(

    Had no problem with the earlier version on my laptop.
    thought you might like to know.
     
  6. Iceciro

    Iceciro Special Ability: Decimate

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    1,944
    Location:
    in ur empire, takin ur cities
    So is the Civ5Pack just a renamed zip file?
     
  7. anandus

    anandus Errorist

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    3,859
    Location:
    Amsterdam, Netherlands
    Yups.
    Edit: The Civ5mod-file is, I assume you mean that?
     
  8. Buccaneer

    Buccaneer Deity

    Joined:
    Nov 2, 2001
    Messages:
    3,562
    Sorry to keep bugging you but any idea when we could get this mod for those of us not able to download it? Thanks.
     
  9. nokmirt

    nokmirt Emperor

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    5,088
    Location:
    Iowa USA
    I realized after I had to be in game. Thanks Kael! Are they ever going to offer Babylon as an available download? I do not mind paying for it. But I would like to have all available civs.
     
  10. megamanx06

    megamanx06 Caswallan

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    322
    Location:
    Orlando
    Could you put the single unit graphics option in the advanced startup menu options? Like where raging barbarians and no city razing and such are.

    PS any chance of a FfH mod in the future?
     
  11. Kael

    Kael Deity

    Joined:
    May 6, 2002
    Messages:
    17,401
    Location:
    Ohio
    Im away until Tuesday. If it still can't be installed ont he D drive by tuesday I'll post it here at CFC for those having issues.

    No idea, thats a Firaxis question.

    No, there isn't any way to do that (that I am aware of) with the tools I have access to. I would do that in a heartbeat if I could.
     
  12. allypower

    allypower Warlord

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    161
    uh I thought this mod has a... real celtic leader. It turns out to be Elizabeth... :(
     
  13. Quetz

    Quetz The Tallest Lilliputian

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    663
    Location:
    Heavensent
    It's a mod, not a DLC
     
  14. Iceciro

    Iceciro Special Ability: Decimate

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    1,944
    Location:
    in ur empire, takin ur cities
    As soon as we figure out how to have static leaderheads...
     
  15. moondog

    moondog Chieftain

    Joined:
    Nov 30, 2002
    Messages:
    7
    Hi: Nither the queen of iceni nor the legions mod will load.... I get some kind of http error when i try....:mad:
     
  16. nazizombies

    nazizombies Chieftain

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    15
    Location:
    Somewhere
    my one worked perfect (lol?) on the first try. I'm yet to try it, but it looks pretty good. you were sure quick to make that mod Kael!
     
  17. CHEESE!

    CHEESE! On a long nostalgia trip

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    2,221
    Gender:
    Male
    I'm English Celt so, come Christmas Break, I'm gonna download this before I play the game :)
     
  18. Shiggs713

    Shiggs713 Immortal

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    2,361
    Location:
    Indianapolis
    that would be the mod browser amidst its epic failures. It basically doesn't work except for a few lucky people that actually got connected before they timed out. Everything I've ever clicked on in the mod browser to download has had that same error, I'm on 5mb/sec broadband, and have successfully installed mods the old way so I know its not anything I did.
     
  19. Doubleplusgood3

    Doubleplusgood3 Chieftain

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    16
    Pretty awesome mod, although I gotta agree, I'm not a huge fan of the single-unit-art bit. At any rate keep up the good work.
     
  20. gmcgd1

    gmcgd1 Chieftain

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    18
    Thanks most enjoyable - loads of resources
     

Share This Page