1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Quick Answers / 'Newbie' Questions

Discussion in 'Civ3 - General Discussions' started by Turner, Aug 22, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. watorrey

    watorrey Deity

    Joined:
    Dec 22, 2001
    Messages:
    2,007
    Gender:
    Male
    Location:
    Rochester, NY, USA
    In the case of the research labs, any manually built ones done prior to building the Internet will still produce 1 pollution icon in those cities that have them. The free ones produce no pollution, so selling off the existing ones to get rid of the icon is a good idea.
     
  2. Smart

    Smart King

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    909
    Location:
    Fortress of Stupidity
    How can I set password in PBEM game, if I forgot to set it at the first turn and leaved it blank?
     
  3. Metehan

    Metehan Chieftain

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    3
    Location:
    AYDIN/Turkey
    How can we see play the game saves attached here by users?C3C
     
  4. Smart

    Smart King

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    909
    Location:
    Fortress of Stupidity
    Download them :crazyeye:
     
  5. vmxa

    vmxa Deity Supporter

    Joined:
    Feb 9, 2004
    Messages:
    13,881
    Location:
    Oviedo, Fl
    I cannot answer that, but have to looked in the PBEM forum?
     
  6. Gpa

    Gpa Chieftain

    Joined:
    Nov 24, 2005
    Messages:
    4
    Just browsed the "many" bug reports. When do the patches come out? I don't want to play a game that has that many bugs right away.
     
  7. Padma

    Padma the Absent Admin Administrator Supporter

    Joined:
    Dec 10, 2001
    Messages:
    14,419
    Gender:
    Male
    Location:
    Omaha, Nebraska USA
    For Civ3, all the patches that will be released, have been released. If you're talking about Civ4, there have been 2 patches so far, and another is being worked on (we think).
     
  8. Gpa

    Gpa Chieftain

    Joined:
    Nov 24, 2005
    Messages:
    4
    That was quick. Thanks for the response. For Civ3 I only had one patch; 1.29 I think. Was there more?
     
  9. Padma

    Padma the Absent Admin Administrator Supporter

    Joined:
    Dec 10, 2001
    Messages:
    14,419
    Gender:
    Male
    Location:
    Omaha, Nebraska USA
    The original Civ3 was patched to v1.29f. The Play The World (PTW) Expansion had a final patch of 1.27f. And the final Conquests Expansion was patched to 1.22.
     
  10. Turner

    Turner Deity Retired Moderator

    Joined:
    Apr 17, 2002
    Messages:
    28,169
    Location:
    Randomistan
    Those are the final patch levels. There were many more patches between them.
     
  11. GreenLady

    GreenLady Chieftain

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    6
    Hello all,

    How does one build the spaceship? I have all the resources needed, I completed the Apollo project and researched a whole bunch of relevant techs, and I still do not have the option of building any of the modules in any of my cities. When I go to the spaceship view and try to click on a component, it says "no city can build this". Why?

    Thank you very much!
     
  12. Padma

    Padma the Absent Admin Administrator Supporter

    Joined:
    Dec 10, 2001
    Messages:
    14,419
    Gender:
    Male
    Location:
    Omaha, Nebraska USA
    Of course, each patch *included* the changes made by the patch(es) preceding it, so one only needs to ever apply the final patch. ;)
     
  13. Mirc

    Mirc Not mIRC!!!

    Joined:
    Jun 27, 2005
    Messages:
    15,825
    Location:
    Düsseldorf, ->Germany, E.U.
    Welcome yo CFC, GreenLady![party]
    I don't know the answer. :lol:
     
  14. Bartleby

    Bartleby Remembers laughter

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    4,353
    Location:
    Englishman in Cork
    Has the game already been won?
     
  15. vmxa

    vmxa Deity Supporter

    Joined:
    Feb 9, 2004
    Messages:
    13,881
    Location:
    Oviedo, Fl
    I would guess that the game is already finished. Either you won or you lost and hence no spaceship.

    Post a save I will check it.
     
  16. GreenLady

    GreenLady Chieftain

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    6
    No, the game hadn't been won yet; I was able to build the UN later and graciously take a diplomatic loss :) I will post a save tonight.
     
  17. vmxa

    vmxa Deity Supporter

    Joined:
    Feb 9, 2004
    Messages:
    13,881
    Location:
    Oviedo, Fl
    Was the city with the Apollo capture or destroyed? Either that or AL was no longer available. IIRC all parts need AL.
     
  18. GreenLady

    GreenLady Chieftain

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    6
    No and no... Apollo is safe in one of my own cities, and there are tons of aluminium in my resource boxes. All the cities were happy at the time, and I was at peace with all the other civs. I had lots of money and resources and people and what not.
     
  19. vmxa

    vmxa Deity Supporter

    Joined:
    Feb 9, 2004
    Messages:
    13,881
    Location:
    Oviedo, Fl
    The only other thing I can think of is tainted shields, but I would not expect that to be the issue for ALL towns.
     
  20. GreenLady

    GreenLady Chieftain

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    6
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page