1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Quot Capita: Majesty

Discussion in 'Civ4 - Modpacks' started by Sword_Of_Geddon, Jun 21, 2013.

  1. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,273
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
    Depends on your computer but it takes 10 minutes on mine, no big deal for me, I just surf the web or get a drink and when I get back its loaded.
     
  2. PinkPallin

    PinkPallin Chieftain Supporter

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    216
    Location:
    Northern Italy
    Quite unplayable to me.
    I play Civ in a Windows 10 virtual machine (2 processors, 6 GB RAM, 3 GB graphics) and these are my loading times:
    Caveman2Cosmos: 02:01
    Fall from Heaven II: 00:27
    Realism Invictus: 01:41
    Quot Capita: 40:50​
     
  3. Drakarska

    Drakarska Epic Dadness

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    2,541
    Location:
    Twilight Zone
    That seems a tad... Long.
    Was that the initial load time after install?
    Usual load time for me is about 10-12 mins, on a old single core HP.
     
  4. PinkPallin

    PinkPallin Chieftain Supporter

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    216
    Location:
    Northern Italy
    37:12 to reload a saved game from desktop.
     
  5. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,273
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
    Yeah that isn't normal. Normal load times should be 10ish minutes at the very most. Some people its less, but remember every computer is different and if this project has taught me anything, sometimes theres not much that can be done about it.

    I apologize.
     
  6. Dr. Elephant

    Dr. Elephant Chieftain

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    110
    Gender:
    Male
    Location:
    Québec, Canada
    Sorry to respond only now, but, badly, the problem are still here:

    An undertermined error occured.
    Detail: UnauthorizedAccess_IODenied_Path, C:\Users\---\Desktop\Majesty\Quot Capita\Assets\Modules\aborigines\Units\animations\Ships\Frigates\Shortcut to KonverterFM.exe.Ink.
     
  7. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,273
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
    Its perfectly ok I believe I've found the source of the problem. I also found a problem related to some art assets.

    Going to upload a new version now.
     
    TaylorItaly likes this.
  8. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,273
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
    Last edited: Jul 8, 2019
  9. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,273
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
    Let me know everyone's thoughts.
     
  10. rtt4a

    rtt4a Chieftain

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    437
    I tried new version but i get old black terrain bug:cringe:

    You have any tips what could cause that and how to fix? I run mod as admisnitrator..
     
  11. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,273
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
  12. rtt4a

    rtt4a Chieftain

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    437
  13. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,273
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
    I'm glad you found a solution :) Let me know how you like the mod.
     

Share This Page