1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

SVN version

Discussion in 'Rhye's and Fall: Europe' started by AbsintheRed, Jan 10, 2013.

  1. gilgames

    gilgames Priest-King

    Joined:
    Apr 5, 2012
    Messages:
    840
    Location:
    Budapest, Hungary
    looks like its not a temporary thing, otherwise we could've updated by now.
     
  2. El Bogus

    El Bogus Chieftain

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    410
    Location:
    Leipzig, Germany
    Well, it worked for me a couple of days ago.
     
  3. gilgames

    gilgames Priest-King

    Joined:
    Apr 5, 2012
    Messages:
    840
    Location:
    Budapest, Hungary
    i could do it today, it was just slow, but worked..
     
  4. Swarbs

    Swarbs Chieftain

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    991
    upload_2018-3-4_17-19-16.png

    That's what I'm getting at the moment
     
  5. AbsintheRed

    AbsintheRed Chieftain

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    8,212
    Location:
    Szeged, Hungary
    Yeah, I had a very similar message when I was trying to upload the last revision.
    Went through eventually, a couple hours later.
    So there is nothing wrong on your side. Will be able to get it sooner or later.
    Also everything will be back to normal when they have sorted out everything connected to the migrations at SourceForge.
     
  6. Swarbs

    Swarbs Chieftain

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    991
    Yeah, took a few errors and a couple of times it only synced half the files, but I think I am now fully up to date!
     
  7. OMG!!!

    OMG!!! EVIL mastermind

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    81
    Gender:
    Male
    Location:
    Bhartiya Commune
    The link is dead.
     
  8. AbsintheRed

    AbsintheRed Chieftain

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    8,212
    Location:
    Szeged, Hungary
    Which link? All seem to be fine in the opening post.
    EDIT: ohh, you probably meant the SVN URL.
    You are right, that's out of date, SourceForge made some updates recently.
    Try this one: https://svn.code.sf.net/p/rfceurope/code/RFCEurope/
     
    Last edited: Sep 6, 2018
    Mammon, Publicola and OMG!!! like this.
  9. Baron03

    Baron03 Baron

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    254
    I keep getting "Access is denied" when I tried updating the svn version. It mostly updated and is fairly playable. When I try to cleanup the folder, It creates a long message about the changelog not being able to move into the right folder and ending with an "Access is denied" message.

    Even when trying to create a new folder and starting over I still receive the same message... "Access is denied."

    Any ideas?
     
  10. AbsintheRed

    AbsintheRed Chieftain

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    8,212
    Location:
    Szeged, Hungary
    Strange.
    When making a new checkout, do you use the link from the post above?
    https://svn.code.sf.net/p/rfceurope/code/RFCEurope/
     
  11. Swarbs

    Swarbs Chieftain

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    991
    "Access is denied" sounds to me like Windows UAC is stopping the SVN from making changes to the folder. Do you have Civ IV installed in Program Files?
     
  12. AbsintheRed

    AbsintheRed Chieftain

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    8,212
    Location:
    Szeged, Hungary
    Yeah, thanks for the tip, that sounds plausible to me too!

    PS: Updated the opening post of the thread with the correct link.
     
  13. Baron03

    Baron03 Baron

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    254
    The install path for me was program files x86 (whatever it is called) and after moving it to documents where AND is installed, it updated correctly. I will have to keep that in mind. Thank you for the help! It works now.
     
  14. Swarbs

    Swarbs Chieftain

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    991
    Glad to hear it's working now.

    If in doubt, it's usually Windows causing the problem!
     

Share This Page