1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Team Mavericks Pitboss

Discussion in 'Team Mavericks' started by KingMorgan, Apr 21, 2010.

  1. Chimera1804

    Chimera1804 King

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    620
    Location:
    Canada
    Just posting to be asked to be kicked to AI. I will be away until the 8th and have asked v8_mark to sub. If he can't, can someone please find someone else? I won't be back on here until the 8th. v8_mark has instructions for the few particulars that are needed to keep my empire running smoothly so if he can't sub then he could maybe pass them on.

    Thanks.
     
  2. DMOC

    DMOC Mathematician

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    5,594
    Unfortunately, I don't think it's possible to kick to AI in this game since Munro didn't have that option checked when he created the map. :( You may have to queue up some builds if necessary - but I forgot how to queue up worker actions.
     
  3. Niklas

    Niklas Fully Functional GOTM Staff

    Joined:
    Dec 21, 2004
    Messages:
    10,290
    Location:
    57°47'55"N 12°09'16"E
    Me and Morgan fixed that in one of those many restarts early on, so kicking to AI should be possible now.
     
  4. KingMorgan

    KingMorgan Deity

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    2,327
    Location:
    In the clouds
    Yep, kick to AI is possible.

    I'll give V8 some time before booting.
     
  5. DMOC

    DMOC Mathematician

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    5,594
    Ah - good news! :)
     
  6. NukeAJS

    NukeAJS King

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    819
    So when I log-in from a friend's computer, it says my files don't match the hosts. I'm not sure what he's modded, but rest assured I wouldn't cheat -- ever.
     
  7. Aline

    Aline Cat

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    465
    Wait you can cheat? :O
     
  8. DMOC

    DMOC Mathematician

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    5,594
    I had that message for a year when I was playing Civ. No big deal at all, and I'm sure it's impossible to even cheat when you have that message.

    My solution to fixing the issue was that I installed a fresh copy of Civ on a new computer. I guess I deleted an insiginficant file or maybe I went into the .ini file and accidentally typed in an extra letter, etc. There are so many possibilities.
     
  9. v8_mark

    v8_mark Prince

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    481
    Location:
    Oxford, UK
    Hi guys - apologies, but can someone kick me to AI until I get internet back at the end of this week? I've just moved house and have unexpectedly been without internet for a few days. Thanks.
     
  10. Chimera1804

    Chimera1804 King

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    620
    Location:
    Canada
    okay I'm back now...but I'll need a replacement from the 21st of June to the end of July...ish...I can get more concrete details later, but just saying this now before I forget...;)
     
  11. DMOC

    DMOC Mathematician

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    5,594
    Thanks for letting us know in advance.

    Would anyone on the team be interested in replacing Chimera for the dates he provides? If not then we can advertise outside of the team, which will probably be more successful.
     
  12. classical_hero

    classical_hero In whom I trust

    Joined:
    Jan 30, 2003
    Messages:
    33,262
    Location:
    Perth,Western Australia
    As a last resort, I could be an emergency temp replacement for this game.
     
  13. Ceiliazul

    Ceiliazul Warlord

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    104
    What would cause Adi to gain points at the END of a turn when he didn't log in? Couldn't be a building or a tech... and scouts set on "Explore" do their thing at the start of the turn (couldn't be a popped hut)

    Anyone know?
     
  14. Niklas

    Niklas Fully Functional GOTM Staff

    Joined:
    Dec 21, 2004
    Messages:
    10,290
    Location:
    57°47'55"N 12°09'16"E
    It's just a civstats thing, it doesn't always register things in the order you'd expect.
     
  15. Niklas

    Niklas Fully Functional GOTM Staff

    Joined:
    Dec 21, 2004
    Messages:
    10,290
    Location:
    57°47'55"N 12°09'16"E
    I'll be away Tue-Thu. I've asked Bernout to sub for me in this game. :salute:
     
  16. DMOC

    DMOC Mathematician

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    5,594
    Thanks for letting us know.

    I'm going to search for a sub right now (for me).
     
  17. babybluepants

    babybluepants Deity GOTM Staff

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    4,830
    Location:
    Vancouver
  18. DMOC

    DMOC Mathematician

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    5,594
    Thanks ... still trying to find a sub for the pitboss ...
     
  19. bobbyboy29

    bobbyboy29 I was saying boo-urns...

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,401
    Location:
    Melbourne, Australia
    So how much are we allowed to discuss our impressions of what's happening in the pitboss game here? Say if one were to mention how one players huge leap in score coincided with a certain world wonder being built?;)
     
  20. DMOC

    DMOC Mathematician

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    5,594
    Um, that would be Nakor ... :mischief:




    I found a substitute ... SilentConfusion. He plays for Team Amazon but will just be subbing for me for about 20 turns or so.



    Oh yeah, and you're free to discuss as much as you want.

    For instance, who here has 3 cities?
     

Share This Page