1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Your next CPU?

Discussion in 'Computer Talk' started by HAND, Feb 11, 2004.

?

What will be your next CPU?

  1. Pentium 4 EE

    1 vote(s)
    2.4%
  2. Pentium 4

    7 vote(s)
    17.1%
  3. Athlon 64 FX

    3 vote(s)
    7.3%
  4. Athlon 64

    12 vote(s)
    29.3%
  5. Athlon XP

    4 vote(s)
    9.8%
  6. Duron

    2 vote(s)
    4.9%
  7. Celeron

    0 vote(s)
    0.0%
  8. Mac CPU i.e, G5

    3 vote(s)
    7.3%
  9. Other

    2 vote(s)
    4.9%
  10. I don't have any plans to upgrade yet..

    7 vote(s)
    17.1%
  1. HAND

    HAND Armchair Philosopher

    Joined:
    May 18, 2003
    Messages:
    661
    Location:
    School of Esoterica
    What CPU will you upgrade to? I'm want an Athlon 64! :scan:
     
  2. Wolfe Tone

    Wolfe Tone Which Way Did He Go?

    Joined:
    Dec 13, 2001
    Messages:
    2,770
    Location:
    Co. Down, Ireland
    I'm not entirley sure yet. I definitly will wait a while though I'm quite happy with my Athlon XP 2500+ at the moment.
     
  3. Padma

    Padma the Inbond Administrator Supporter

    Joined:
    Dec 10, 2001
    Messages:
    14,406
    Location:
    Omaha, Nebraska USA
    I just upgraded to an Athlon XP 2600+ last year, so I don't have any plans to upgrade again for a while. ;)
     
  4. Speedo

    Speedo Esse Quam Videri

    Joined:
    May 29, 2003
    Messages:
    4,891
    Location:
    NC USA
    My comp will be 2 years old this june (XP2100+). I'll do some type of uprgrading this summer, but how much depends on the exact financial situation. My next processor will pretty definetly be a Athlon64 or Athlon64 FX (unless they've come out with something better before then, or 64bit flops).
     
  5. CruddyLeper

    CruddyLeper Unworshipped Deity

    Joined:
    Apr 2, 2003
    Messages:
    2,648
    Location:
    UK
    Hmm... easiest for me to upgrade to an XP3200.

    Who clicked the 64 bit options then? How you going to plug one in without upgrading your motherboard?

    Hope you got a BIG hammer. :lol:
     
  6. Speedo

    Speedo Esse Quam Videri

    Joined:
    May 29, 2003
    Messages:
    4,891
    Location:
    NC USA
    When I say "CPU upgrade" I always have a new motherboard in there. I think upgrading is pointless if you're only going to gain a few hundred mhz. To get more than that will automatically mean a new motherboard except in rare cases.
     
  7. Jeratain

    Jeratain On the can.

    Joined:
    Nov 7, 2002
    Messages:
    2,694
    Location:
    SF, CA
    I already did upgrade. P4 3.0 Ghz, 800 Mhz FSB, with Hyper Threading. Best processor I've ever used. Far better than the 3200 AMD I tried out.
     
  8. IglooDude

    IglooDude Enforcing Rule 34 Retired Moderator Supporter

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    22,020
    Location:
    Igloo, New Hampshire
    Depends on what Civ4 runs best on, Civ3 is doing fine on my 1.7GHz Vaio...
     
  9. Achinz

    Achinz Hermit of Huangshan

    Joined:
    Oct 16, 2001
    Messages:
    2,232
    Location:
    World's most livable city
    I'm one of the few who have no real need for the latest in speed. A current Duron will do me - my old one is only 800 Mz.
     
  10. Comraddict

    Comraddict C.IV

    Joined:
    Aug 2, 2003
    Messages:
    1,702
    Location:
    Iowa
    I just oredered P4 3.2GHz on intel motherboard. I'm big intel fan :)

    If only intel was making chipsets and motherboards for AMD, that would be wonderful. I don't like VIA ( or nVIdiA) chipset, they are underpreformers compared to intel chipsets, and rich is issues.
     
  11. Archer 007

    Archer 007 Rebirth

    Joined:
    May 14, 2002
    Messages:
    10,687
    Location:
    The Empire State of the South
    My new system is going to be a P4.
     
  12. t92300

    t92300 Yip Thats Me

    Joined:
    Nov 30, 2000
    Messages:
    330
    Location:
    New Zealand Last Time I Checked
    a Athalon 64 or a C3 from VIA(dont ask why)
     
  13. Lifeblood

    Lifeblood Defender of the faith

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Messages:
    534
    Location:
    Depraved New World
    The cheap one. And no Intel.
     
  14. funxus

    funxus Orange Cycloptic Blob

    Joined:
    Apr 6, 2002
    Messages:
    3,390
    Location:
    Where you wish to be!
    All I can remember at the moment is that it comes with a fujitsu computer and is 3GHz.
     
  15. Grisu

    Grisu Draghetto Retired Moderator

    Joined:
    Dec 20, 2001
    Messages:
    10,464
    Gender:
    Male
    Location:
    Switzerland
    I'm currently thinking about a Athlon64 but right now I have no money so I'll have to stick with my athlon 1ghz for now :(
     
  16. mardukes

    mardukes Warlord

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    287
    Location:
    chicago
    No reason to spend more than $50 on a processor. Fastest I own is Athlon 1.3G. Just grabbed an 850 Celeron off eBay to upgrade my mother's K6-2 AT.

    TigerDirect has got a box & board combo from Soyo that supports up to 900mhz socket 370's for $30 after rebate. We're talking $100 computers after a stack of rebates.

    That's value computing!
     
  17. ainwood

    ainwood Consultant. Administrator

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Messages:
    30,068
    Whatever is cheapest and compatable with the current MOBO!

    I have two PCs - a athlon 1GHz, and an Athlon XP2000. I tend to leap-frog them. Might actually upgrade the Mobo in the 1GHz one, but its not a priority. My next purchase is a new HDD - when I upgraded my other PC from 450 MHz to the XP2000, I didn't get a HDD, and the current 8GB is a bit small. :(
     
  18. Kuningas

    Kuningas Deity

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Messages:
    2,092
    AMD Athlon 64 FX, currently waiting for cheaper prices.
     
  19. GeZe

    GeZe elmo knows where you live

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    207
    Location:
    look behind you
    G5 all the way! Apple rules!!!!!
     
  20. Arizona_Steve

    Arizona_Steve King

    Joined:
    Jan 17, 2002
    Messages:
    823
    Location:
    Phoenix, AZ
    Athlon 64. I'm waiting for the 939-pin version to appear (March 29th apparently). I'm also waiting on R420 (ATI) or NV40 (nVidia) cards to appear.
     

Share This Page