1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Caveman 2 Cosmos

Discussion in 'Civ4 - Caveman 2 Cosmos' started by strategyonly, Aug 25, 2008.

  1. Stormwind

    Stormwind King

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    697
    Regarding this, building the fire pit most certainly leads to an event that it got destroyed after a few turns max. Building the national wonder which gives a fire pit in every city usually circumvents this. I guess in the beginning the game has to choose from very few events and so they are likely to happen (Like the city got hit by a hurricane usually within the first 100 turns or so).
     
  2. Rodnok

    Rodnok Prince

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    305
    Location:
    Prague, Holy Roman Empire
    Just started a game with the latest SVN. Immortal, Industrious, Expansive, Populist (Basil), minor civs - and I got immediately a free Engineer in the city. Is that right? Never seen that before.
     
  3. Dancing Hoskuld

    Dancing Hoskuld Deity

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Messages:
    23,547
    Gender:
    Male
    Location:
    Canberra, Australia
    I would have thought it was not right.
     
  4. robertb

    robertb Chieftain

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Messages:
    61
    Location:
    orsa
    Gentlemen. What am i missing?
    I have researched Railroad and i have access to Iron. But my workers can not build railroad.

    In the manual, clicking on "routs", links to animals so i can not check there
     
  5. Dancing Hoskuld

    Dancing Hoskuld Deity

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Messages:
    23,547
    Gender:
    Male
    Location:
    Canberra, Australia
    You need steel and coal to build railroads, I think. There was talk of changing it but I don't know if it happened.

    Yes, I need to get back and finish the route pedia page. I think it is next on my list.
     
  6. robertb

    robertb Chieftain

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Messages:
    61
    Location:
    orsa
    Steel and coal. thanks for answer.
     
  7. SargontheGreat2

    SargontheGreat2 Modder

    Joined:
    May 17, 2012
    Messages:
    760
    Location:
    New Jersey, USA
  8. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,677
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    Art movie is good, but the voice is simply atrocious:shake: Got to have a voice like MagnusIlluminus'.
     
  9. SargontheGreat2

    SargontheGreat2 Modder

    Joined:
    May 17, 2012
    Messages:
    760
    Location:
    New Jersey, USA
    :sad: Maybe you don't like rap? I like his voice and this is a hundred times more then our current intro

    Its better than somebody muttering about "Jewish Nazis" WTF?
     
  10. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,677
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    Of course i dont like Rap, its simply not worthy. Dont know what a Jewish Nazis is, and no need for those other 3 letters . . Wrong forum for that kind of stuff here.
     
  11. ER5013

    ER5013 Chieftain

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    31
    Is there anyway a user can change the menu music. I just have a general dislike for Brentalfloss and his work and every time I try to change the music in the soundtrack/title folder, no music plays at all.
     
  12. SargontheGreat2

    SargontheGreat2 Modder

    Joined:
    May 17, 2012
    Messages:
    760
    Location:
    New Jersey, USA
    It's in Brentalfloss's lyrics. He wrote it, not me
     
  13. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,677
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    Never really listened to it completely, i cant understand most words anyways in a song.:p
     
  14. Faustmouse

    Faustmouse Deity

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    3,523
    1. Listen to the text Sargon, the current intro is hilarious!

    2. SO: No need to say rap is not worthy. There is a lot crap out there but some raps are really good and deep.
     
  15. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,677
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    [offtopic]No offense, but NAH!!:thumbsdown: Its almost as bad as Gospel or Christian crap.

    OK enough off topic crap, this is supposed to be about C2C.
     
  16. Jeystone

    Jeystone Chieftain

    Joined:
    Aug 16, 2002
    Messages:
    43
    Location:
    Devon (UK)
    This may be Ot for this thread and sorry if it is but is SVN the only way to get updates now as I see the zip one is still at v33.

    TIA
     
  17. Faustmouse

    Faustmouse Deity

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    3,523
    Yeah, at the moment you can only get if via SVN. But this has also been the case: A new version is released every 1-3 Months (next one in maybe a month), but if you want updates in between you have to use the SVN. But try it, it is really easy!
     
  18. F_Morrison

    F_Morrison Chieftain

    Joined:
    Dec 20, 2013
    Messages:
    1
    Hi there, i am having some troubles with the lastest version of c2c, fixed borders and dinamic civ names, are not working, WHen i started the game, i activated the "fixed borders" option, and at the bug options, also activated the "dinamic civ names", but these tow aren't working, :cry:

    Could someone help me please? i'll add a copy of my saved game.

    pdt: i dont speak english, so... excuse me :goodjob:
     

    Attached Files:

  19. Sparth

    Sparth C2C Team Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    2,311
    Dynamic Civ Names dont work in C2C for now.
     
  20. Dancing Hoskuld

    Dancing Hoskuld Deity

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Messages:
    23,547
    Gender:
    Male
    Location:
    Canberra, Australia
    Hi welcome to Civ Fanatics and C2C.

    We know that dynamic civ names are not working. The person working on it has had real life to contend with and no one else has taken over the work.

    You are the second person to say that fixed borders are not working. We will investigate. Thanks for the save. There is a bug thread here where we keep track of bugs.
     

Share This Page