1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Civ IV: Beyond the Sword Info Center

Discussion in 'Civ4 - General Discussions' started by Methos, May 15, 2007.

  1. Gypsy1220

    Gypsy1220 Chieftain

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Messages:
    65
    Location:
    Indiana
    picked up my copy yesterday at Best Buy...grabbed it off the rolly cart the stock guy was taking to the shelves. I have a pretty slow system, but BTS is running faster for me than Warlords ever did. Really like the advanced start option. Haven't had time to try out the MODS yet tho. If ur still on the fence about getting it...definately worth the $30 US.
     
  2. Null The Wolf

    Null The Wolf Chieftain

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    8
    Yay! I finally found it at best buy!
     
  3. SMA333M

    SMA333M Warlord

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Messages:
    148
    Location:
    Romania
    So... when it will be available in Europe !? :cry: 27 jul ?
     
  4. The Navy Seal

    The Navy Seal Emperor

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    1,693
    Gender:
    Male
    Location:
    North Carolina
    It's Thursday and Wal Marts doesn't have it yet!:cry:
     
  5. Zebra 9

    Zebra 9 Emperor

    Joined:
    May 17, 2006
    Messages:
    1,554
    Location:
    Middle of Cyberspace
    You nailed their personality. As I said else where I asked a guy if they had it and what's he do, he mumbles and tells you what you already know, where the games are on the shelf. [pissed]



    Hey I got a new favorite smily! Was :cry: now it's [pissed].
     
  6. gocanes

    gocanes Chieftain

    Joined:
    Oct 30, 2005
    Messages:
    22
    Went to Best Buy at 23rd and 6th and they did not have it... had 14 on order and still had not received its first shipment... was told NoHo store (Broadway and Lafayette) had 5 and went there and had 4 left and finally got it! :D

    Also, at 3:00pm today J&R Music World got a large shipment for those looking in Lower Manhattan.
     
  7. samiratou

    samiratou Chieftain

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    11
    Sorry it took so long, but I had to get back to my home computer and refresh my memory on my specs. I bought the computer 2.5 years ago as I was going back to grad school, so gaming specs weren't so much in mind at the time (silly me!). So, here are my specs (at least the most relevant ones--if I'm missing something, let me know):

    IBM Thinkpad R51, Intel Centrino Pentium M. 1.6 Ghz, 512 MB RAM. Video is ATI Mobility Radeon 7500.

    I couldn't actually run Civ4 all that well until after the first patch (at least not if I wanted to see everything) 'cause of the blacked out sections. It got better, but I wasn't able to see animals until now and the wonder videos were all herky-jerky but they are much smoother now (or at least the first couple were smoother--I have yet to finish a game). My hard drive is almost maxed out (~30GB--I've got less than 10% left, after uninstalling Civ3), so I clearly need to find myself either a portable hard drive for music/videos or a cheap media laptop (maybe a refurb) for Civ so I can keep this thing for school, as I can't afford a whole nice new system at this point. But I'll get by, somehow!
     
  8. ATopic22

    ATopic22 Clan SPADE Captain

    Joined:
    Jun 12, 2007
    Messages:
    289
    Location:
    United States

    thanks but ive gotten the game and ive seen that its way better than civ 4 vanila performance, visual and gameplay wise. thanks again. my computer compares like crap to yours but the game is working pretty well.
     
  9. White Elk

    White Elk 99 > 1

    Joined:
    Jan 9, 2002
    Messages:
    2,126
    Location:
    Pacific Northwest, USA
    I got it at a Gamestop/EB Games (Washington, US). Tried target, bypassed wallmart (even though I was some 60 yards from it), tried a second target, and then went to Gamestop/EB and they volunteered to call around before I could even ask. Two shops were sold out and the one at the Alderwood Mall had one left. Got it reserved, fought traffic and got it! On release day they had presold all of their copies. Lucky for me and a few others, EB has 'game' and is on the ball. They made sure to order more ASAP and they have multiple shipments each week. I bought the last of their 'second batch' but they said more are already on the way :smug: EB seems to be a good place to buy games. They've gotten my attention. I even went and finally bought the Diablo II BattleChest since I was so pleased at EBs service :)
     
  10. WoWzer

    WoWzer Chieftain

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    2
    Went to GAME (Leeds, UK) yesterday because I've got the blues from what I normally play (not mentioning it but not hard to guess) and saw BtS for sale.

    Bought it and so glad I did. So anyway, it's out and available in Europe.
     
  11. TheLastOne36

    TheLastOne36 Deity

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    14,045
    Release date for some european countries.
     
  12. ddwilson

    ddwilson Chieftain

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    2
    I picked up the game a few days ago and the only thing I've done is play the Final Frontier mod. The more I play it, the more I enjoy it. I haven't even cranked up the regular BTS Civ game yet!
     
  13. Grey Fox

    Grey Fox Master of Points

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    8,726
    Gender:
    Male
    Location:
    Sweden
    Man can the AI wage war now!

    They are so good at it I'm stomped!
     
  14. Marx! II

    Marx! II Chieftain

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    3
    Pardon my asking, but is there some way to manually call up the Apolstolic Palace? All I'm getting is periodic votes to elect the leader, which I always win. Where are all my nifty resolutions?
     
  15. ParkCungHee

    ParkCungHee Deity

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    12,921

    • I always wanted to play as Spoland! :goodjob:
     
  16. ATopic22

    ATopic22 Clan SPADE Captain

    Joined:
    Jun 12, 2007
    Messages:
    289
    Location:
    United States
    yeah i wanted to play as yugoslavia which is western balkans but the leader should be Tito and not King Peter II. They should also have a special unit or does this happen later as it says things will automatically happen. so when germany takes over the balkans will Tito become the leader of Yugoslavia or what??
     
  17. ggganz

    ggganz a.k.a. The Scyphozoa

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Messages:
    3,485
    Location:
    Sector 5
    Sorry if this has been asked before, but does anyone know what the requirements are for the new technologies, and if they are now prerequisites for other techs?
     
  18. Zebra 9

    Zebra 9 Emperor

    Joined:
    May 17, 2006
    Messages:
    1,554
    Location:
    Middle of Cyberspace
    I hate living in the middle of no where. I went to the nearest cityu and checked every store that carriers PC games (and some that didn't) and not one of them had BtS. [pissed]
     
  19. ggganz

    ggganz a.k.a. The Scyphozoa

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Messages:
    3,485
    Location:
    Sector 5
  20. ATopic22

    ATopic22 Clan SPADE Captain

    Joined:
    Jun 12, 2007
    Messages:
    289
    Location:
    United States
    Best buy is the place to go
     

Share This Page